Tom Veber

Tom Veber

Tom Veber (1995, Maribor) je že v času srednje šole aktivno sodeloval na umetniškem področju, bil je član ansambla gledaliških skupin Gnosis in English Student Theatre ter član Akademskega pevskega zbora Maribor. Po zaključku srednje šole je vpisal študij Etnologije in Kulturne antropologije na Univerzi v Ljubljani

Katarina Gomboc

Katarina Gomboc

Sem Katarina Gomboc, rojena leta 1993 v Šempetru pri Gorici. Danes živim v Ljubljani, kjer na Filozofski fakulteti študiram slovenski in ruski jezik. Poezijo in prozo pišem, odkar pomnim, odkar znam pisati. Že kot majhna deklica sem se rada igrala z besedami, pisala zgodbe in si izmišljevala svoj jezik - študij jezika zato ni bil nič nepričakovanega.

Aleš Jelenko

Aleš Jelenko

Aleš Jelenko (r. 1986, Celje) piše predvsem pesmi in kratke zgodbe. Izdal je dve pesniški zbirki; Od poezije do sanj in Ko duša vidi ter strokovno-filozofsko knjigo Spopad z moralo - Razmišljanja o pomenu moralnih vrednot. Svoja dela objavlja tudi v nekaterih literarnih revijah, kot so: Hotenja, Liter jezika, Locutio in Novi zvon.

Nina Medved

Nina Medved

Nina Medved je končala študij primerjalne književnosti in francoščine. Kot pesnica se je predstavila s svojimi pesmimi v različnih medijih v Sloveniji, Franciji in Kanadi. Kot soprevajalka je sodelovala pri prevodih več francoskih pisateljev in pesnikov (Andreï Makine, Jean Teulé, Guy Goffette). Je tudi aktivna fotografinja.

Kaja Blazinšek

Kaja Blazinšek

Kaja Blazinšek, trenutno podiplomska študentka Primerjalne književnosti in literarne teorije, vsake toliko časa pokuka na dan s kakšno objavo svojih fragmentnih poskusov pesnjenja. Svojo poezijo je tako že nekaj let nazaj predstavila v reviji Poetikon in v literarni reviji dijakov Bežigrajske gimnazije Kamen, v letih študija pa je sledila tudi objava kratke zgodbe na spletnem portalu LUD Literatura in sicer v sklopu večerov Urne zgodbe.

Dominika Portić

Dominika Portić

Dominika Portić (r. 1988), ki prihaja iz Šmartnega ob Paki je na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru študirala smer Slovenski jezik s književnostjo in smer Prevajanje ter tolmačenje nemški jezik. V času študija je njeno poigravanje s poezijo dopolnilo obiskovanje literarnih delavnic in udeležba na literarnih večerih, s čimer je širila svoja pesniška obzorja.