Galerija Media Nox je locirana na Židovskem trgu v centru Maribora. Namenjena je organizaciji likovnih razstav in projektom mladih avtorjev oziroma sodobnim, avantgardnim vsebinam. Z letom 2015 je dobila posodobljeno podobo, vsebinsko pa se še vedno posveča razstavnim projektom perspektivnih domačih in tujih umetnikov mlajših generacij. S svežimi idejami umetnikov z vseh koncev sveta tako Galerija Media Nox dosega raven perspektivne ter odprte evropske in svetovno usmerjene galerije.


SPLETNA TRGOVINA MEDIA NOX

spletni trgovini galerije Media Nox ponujamo umetniška dela mlajših avtorjev po zelo ugodnih cenah. Spletna trgovina je namenjena širjenju prepoznavnosti mladih lokalnih umetnikov, ki s svojo ustvarjalnostjo le stežka preživijo, zato jim z vašim nakupom omogoča tudi finančno podporo. Avtorje predstavljamo tudi v obliki spletne razstave Web Nox, kjer lahko o njih izveste kdo so in kaj ustvarjajo.


PRIHAJAJOČI DOGODKIMEDIA NOX NEWSLETTER

Prijavi se na spletni novičnik Galerije Media Nox in prejemaj vse informacije o novostih, dogodkih in aktivnostih s področja likovne umetnosti pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor neposredno v tvoj spletni poštni predal. Zakaj bi brskal/a, če lahko imaš najpomembnejše informacije vedno pri roki?!


Lokacija

 

Galerija Media Nox
Židovska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 250 93 43
E-mail:  sonja.gregorn@mkc.si

 

Podpirajo nas: