Brezplačna delavnica (RE)KREACIJA


"Maribor is the future" in MKC Maribor vabita mlade do 30. leta starosti, da se udeležijo brezplačne delavnice (RE)KREACIJA, ki bo potekala pod mentorstvom Jaše Lorenčiča.

KAJ

Delavnica kreativnega, terenskega in gibljivega (po)ustvarjanja medijskih vsebin med, nad, pod in v Mariboru.

KDO & ZA KOGA

Mentor: Jaša Lorenčič

Udeleženci: vi – mladi do 30

 

KJE

MKC Maribor

Ob železnici 16

2000 Maribor

 

KDAJ

  • Do ponedeljka, 5. oktobra, pošljete prijavo za brezplačno delavnico tako, da pošljete tekst z naslovom »Zakaj bi rad živel, ustvarjal in dihal v Mariboru?«, o katerem vse izveste kanček nižje. V petek, 9. oktobra, vas obvestimo o naših ugotovitvah.
  •  
  • Delavnica se prične v ponedeljek, 12. oktobra, ob 17. uri. Vsak ponedeljek med 17. in 19. uro bomo pregledali in določili teme tekočega tedna, vsak četrtek med 17. in 19. uro pa bomo obdelali, pregledali in za objavo pripravili vaše tekste. Delavnica bo v prvi rundi trajala do 18. decembra. 

ZAKAJ

Ker pametni pišejo in ker boste lahko v sodelovanju z Maribor is the Future [www.novimaribor.com] objavljali bloge in soustvarjali nov medij, takšnega, ki bo del debat med kofetkanjem. Naučili se boste, kako se lotiti novinarstva brez strahu in predvsem kako nagovoriti svojo generacijo še drugače, kot da odgovorite na vprašanje »o čem razmišljaš?«.

KAKO

Na temo Zakaj bi rad živel, ustvarjal in dihal v Mariboru [tudi če bi moral v tujino]? pošljite tekst/prosti/doživljajski spis nad 1.500 znakov [da, s presledki]. Skrbno ga bomo prebrali, predelali in vas nato obvestili o naših izsledkih.

NA KRATKO
Spis: 1.500 znakov s presledki

Do kdaj: 5. oktobra

Elektronska poštainfo@mkc.si

Odgovor: 9. oktobra zvem, 12. oktobra se začne

Kdaj: 2x na teden do 18. decembra