Back to All Events

30 let MKC MARIBOR - Dobrodelna dražba


  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

30 LET MKC MARIBOR

MKC MARIBOR V MALEM

Festivalski teden brezplačnih dogodkov: ples, družabni večeri, družabne iger, spoznavanje japonske kulture, izmenjevalnica rastlina, DJ-delavnica, izdelava 3D figuric, slam poezija, poezija na ulicah, sprehod po zgodovini MKC Maribor.

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) v letu 2023 praznuje okroglih 30 let. Zato smo med 19. in 26. oktobrom 2023 pripavili enotedensko jubilejno dogajanje, ki ga sestavlja več kot trinajst dogodkov. Program bo na vseh lokacijah MKC Maribor (Upravna stavba s Hostlom Pekarna, Kulturni inkubator, Galerija Media Nox), soustvarili ga bodo vsi zaposleni.

Tako smo v enotedensko dogajanje zajeli skorajda vsa področja, ki jih MKC Maribor izvaja v sklopu svojih programov. MKC Maribor v malem, kot smo poimenovali dogodke v sklopu praznovanje 30. obletnice MKC Maribor, bo tako postregel z družabnimi večeri, razstavo likovnih del, spoznavanjem japonske kulture in animejev, filmskim večerom, izmenjevalnico rastlin, DJ-delavnico, delavnico izdelovanja 3D figuric, slam poezijo, poezijo na ulicah … ter seveda plesom in dobro glasbo: 50-ies PROM NIGHT nas bo spomnil na maturantski ples, za zaključek pa bomo migali v ritmih glasbene skupine FUNK FU.

PROGRAM OB 30. OBLETNICI MKC MARIBOR:

Četrtek, 19. oktober ob 19:00, - sreda, 25. oktober 2023, do 22:00

DOBRODELNA DRAŽBA

za ljudi, ki so utrpeli škodo v nedavnih uničujočih poplavah.

V sklopu 30. obletnice MKC Maribor vabino na dražbo (umetniških) del, ki jo organizira Mladinski kulturni center Maribor in bo potekala v Kulturnem inkubatorju, v predprostoru med studiem in razstaviščem.

Na dražbi je 16 izdelkov, daženje pa bo možno od četrtka, 19. oktobra, od 19. ure dalje, pa do srede, 25. oktobra, do 22. ure. V času trajanja dražbe bodo izbrana umetniška dela razstavljena v preddverju Kulturnega Inkubatorja, tako da si jih boste lahko ogledali in podrobno preučili, seznam predmetov, pravila in obrazec za dražitelje pa najdete tudi na dnu objave.

Svoje dražbene ponudbe lahko oddate več čas trajanja dražbe v skrinjico v Kulturnem inkubatorju, tako da boste imeli priložnost osvojiti edinstvena umetniška dela, ki so bila ustvarjena s strastjo in ustvarjalnostjo, posebna doživetja, ki smo jih pripravili posebej za dražbo in pa veliko škatlo presenečenja, katere vsebina pooseblja slogan letošnjega praznovanja 30. obletnice, in sicer MKC Maribor v malem. Vsa z dražbo zbrana sredstva bomo podarili v dobrodelne namene, in sicer ljudem, ki so jih prizadele nedavne poplave.

OBRAZEC ZA DRAŽITELJE:

Earlier Event: October 19
30 let MKC MARIBOR - 1. dan
Later Event: October 20
30 let MKC MARIBOR - 2. dan