Back to All Events

Jazz 'ma mlade 2022 // tretji petek

  • Židovski trg Židovska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Festival Jazz 'ma mlade med 3. in 17. junijem 2022 šestič združuje ljubitelje jazz glasbe, umetnosti, vina in kulinarike. Mestu in širši publiki predstavlja mlade perspektivne umetnike ter z dogajanjem bogati Kulturno četrt Židovska, pomembno kulturno dediščino mesta Maribor.

V treh petkovih večerih bomo gostili mednarodne in lokalne jazz zasedbe obetavnih mladih glasbenikov iz 4 držav, ki nas bodo s svojo avtorsko glasbo popeljali v različne svetove jazza, manjkale pa ne bodo niti melodije pionirjev in ikon jazz glasbe. Predstavili se bodo: Dragon’s Fuel, RE.Chat, Magic Pond, Jakomini Jazz Trio, Toplinšek quartet in učenci Konservatorija za glasbo in balet Maribor.

Ob glasbenem programu bo v sodelovanju z okoliškimi galerijami in prizorišči: Sinagoga, Galerija Media Nox, Galerija DLUM, Fotogalerija Stolp in GT22 potekal bogat spremljevalni program z otvoritvami razstav in podaljšanim delovnim časom galerij, projekcijami na sinagogo in seveda z degustacijami lokalnih vin in lokalno ulično hrano, ki jo posebej za festival pripravljajo študenti VSGT Maribor.

Tudi letošnjo edicijo festivala bomo izpeljali ob pomoči prebivalk Židovske četrti - čebel, ki domujejo v bližnjem urbanem čebelnjaku na strehi GT22.


// GLAVNI ODER //

🐝 20.00 / Koncert Jakomini Jazz Trio (SI)

🐝 21.00 / Koncert RE.Chat (SI, D, RUS)

RE.Chat (SI, AUT, RUS)

Mednarodna zasedba jazz glasbenikov iz Slovenije, Nemčije in Rusije, bazirana v Berlinu. V svojem avtorskem repertoarju mešajo jazz z elementi balkanske ljudske glasbe, klasike in moderne improvizacije. Mladi glasbeniki zaradi svoje kvalitete dobivajo vedno več zaslužene prepoznavnosti in prostora v žanru. Člani zasedbe z mnogostjo prepletanja stilov, svojo mladostno zagnanostjo in dinamiko ustvarjajo živahno energijo in prav takimi pesmimi, slednje pa znajo pametno prepletati tudi s počasnimi dinamičnimi skladbami iz njihovega repertoarja.  

Zasedba:

  • Maj Kavšek – trobenta

  • Efim Brailovskiy – alt saksofon

  • Samo Hude – klavir

  • Matthias Meyer – bobni

  • Gal Golob – kontrabas

Več: Facebook

Jakomini Jazz Trio (SI)

Žan Cesar, Tilen Gavranovič in Jernej Vindšnurer sestavljajo mlado vibrantno jazz zasedbo Jakomini Jazz Trio, ki junija izdaja svoj prvenec. S svojim avtorskim repertoarjem bodo na Jazz ‘ma mlade nastopili v petek 17.6. 2022.

Zasedba:

  • Žan Cesar - trobenta

  • Tilen Gavranovič - kitara

  • Jernej Vindšnurer - kontrabas

Več: Facebook


// SPREMLJEVALNI PROGRAM //

🐝 19.00 / Otvoritev razstave Špele Ambrož, Barnum & Bailey, arkade Židovskega trga in pajesen na Židovskem trgu

🐝 21.00 / Vita Kolar: Music to Your Eyes, umetniška video projekcija, vzhodna stena Sinagoge

🐝 19.00 / Podaljšan delovni čas galerij Kulturne četrti Židovska:

  • Galerija Media Nox: Teja Miholič, Nik Erik Neubauer, Matic Pandel, Lucija Rosc, Glasuj zame (umetniška razstava)

  • Fotogalerija Stolp: Jože Suhadolnik, Cirkus (fotografska razstava) (do 20.00)

  • Galerija DLUM: Primavera, razstavljata Maruša Štibelj in Ana Janež (likovna razstava)

  • Sinagoga: Lady Bluetooth - Hedy Lamarr (dokumentarna razstava Judovskega muzeja Dunaj) 31.5.–28. 10. 2022 (do 22.00)

  • GT22 /

    • Ambasada Svetlane Makarovič - Irena Ocepek »La Reine Blonde/umišljanje originalov« (samostojna razstava ilustracij), BlackBox GT22,

    • Made in GT22 – 2.del (skupinska fotografska razstava),

    • Ulična galerija Židovska  /  #2 - 2022  /  Miha Horvat (samostojna razstava),

    • Vabljeni mladi 2022 (umetniška razstava)

ŠPELA AMBROŽ: Barnum & Bailey

razstava digitalnih risb, arkade Židovskega trga 

Špela Ambrož v seriji risb raziskuje disproporcionalnost, ki jo prinese izražanje močnega karakterja oseb. Kdo ima več danih posebnosti, kot pa člani cirkuškega odra, katerih del privlačnosti je v tem, da so zunaj ‘normalnega’? Po podanem predlogu za letošnji Peugeotov natečaj – v formi cirkuškega avta –​​ jo je pritegnila neizmerna razgibanost nenavadnih, njej pomembnih estetskih situacij, ki so bogatile zakulisja in javne prostore zabavljaške industrije. 

Špela Ambrož je študentka, ki trenutno zaključuje študij likovne pedagogike v Mariboru in se že pripravlja na sprejemne izpite za vpis v ljubljansko Akademijo. Tam namerava nadaljevati izobraževanje na področju (klasične) grafike. Ustvarjalno aktivna je na mnogih področjih, kjer skozi raznolike medije rešuje podane umetniške probleme.

Iz ljubezni do hrane ter domiselnih oblik je v začetku leta 2021 s prijateljico Kristino Pucko razvila sodelovalen projekt OD OKA, pod katerim ustvarjata ročno izdelan keramični namizni servis za domiselne namizne podobe. Njun design krožnika je bil izbran tudi za projekt Design Dining 2021, razstavljen na Vienna Design week-u.

VITA KOLAR: Music to Your Eyes

umetniška video projekcija, vzhodna stena Sinagoge

Letošnje vizualno dejanje je preplet plešočih likovnih elementov in gibljivih podob, ki ob zvokih jazza rišejo po vzhodni steni Sinagoge. Vizualni set je dinamičen in živahen. Temelji na ekspirimentalnem ozadju, hkrati pa razvija specifičen slog barvitih figur in oblik. Avtorica v delu raziskuje ritem vizuala in percepcijo gibanja v kontekstu glasbene kompozicije.

Vita Kolar je ustvarjalka, ki deluje na področju vizuala, v statični in dinamični obliki. Njeno delo združuje oblikovanje, ilustracijo, animacijo, umetnost instalacije, video mapiranje in VJ-anje. Njeno ustvarjanje se udejanja z interdisciplinarnim pristopom k vizualnim praksam. V svojih delih raziskuje interakcije med različnimi mediji in formati, sprejema nove in jih meša s klasičnimi ter retrospektivo.

V mesecu maju je pod okriljem KONS in mentorstvom Vite Kolar potekala tudi delavnica VJ-anja in video mapiranja. Udeleženci so se naučili osnov mešanja slike ter videa in spoznali ključne prakse video mapiranja. Sodelovali so pri zasnovi in pripravi video mapinga na dogodku.

GALERIJA MEDIA NOX: Teja Miholič, Nik, Erik Neubauer, Matic Pandel, Lucija Rosc: Glasuj zame

umetniška razstava, 14. 6. – 9. 7. 2022

Projekt Glasuj Zame so zasnovali Teja Miholič, Nik Erik Neubauer, Matic Pandel in Lucija Rosc, ki delujejo na različnih področjih fotografije in vizualnih medijev, združuje pa jih fascinacija nad različnimi internetnimi fenomeni. Glasuj Zame je spletna platforma za spoznavanje in ocenjevanje posameznikov, ki je bila izjemno priljubljena v prvem desetletju 21. stoletja, danes pa kljub popolni zapuščenosti še vedno obstaja na spletu in deluje kakor zamrznjena časovna kapsula nekega specifičnega obdobja in specifične skupine mladih ljudi v slovenskem prostoru. 

Umetnika in umetnici so se raziskovanja tega fenomena lotili predvsem na analitičen in dokumentaren način, pri čemer si je vsak izmed njih izbral lasten pristop in različne vidike, ki se gibljejo od zbiranja nenavadnih ozadij in predmetov, ki se pojavljajo na proflnih fotografjah uporabnikov in uporabnicah, do kontaktiranja in intervjuvanja nekdanjih uporabnikov ter analiziranja komentarjev, opisov in vzdevkov raznih profilov. Med drsenjem po spletni strani projekta lahko gledalec opazuje in raziskuje najrazličnejše podrobnosti in informacije, kar mu omogoča vpogled v karakteristike in detajle delovanja omenjene spletne strani, njene estetike in vloge v takratni družbi. Sproti se mu odpirajo novi pogledi in najdbe, na katere so umetniki naleteli ob raziskovanju, celoten produkt pa odpira nova vprašanja o specifičnem fenomenu tistega časa.

Teja Miholič (1993) je fotografinja in filmska ustvarjalka, ki je zaključila diplomski študij fotografije na Visoki šoli za storitve v Ljubljani in magistrski študij filma na Ecole Nationale Superieure Audiovisuel v Toulousu. Sodelovala je na razstavah v galerijah Photon, Cirkulacija2, MSUM, Layerjeva hiša, DobraVaga, Ulična galerija TAM-TAM, Galerija SKC, Galerija Fotografija, v Kinu Šiška in na Fotopubu. Filmi, ki jih je ustvarila ali je pri njih sodelovala, so bili predvajani na slovenskih in tujih filmskih festivalih. 

Nik Erik Neubauer (1994) je dokumentarni fotograf iz Ljubljane. Trenutno končuje magistrski študij fotografije na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje. V preteklosti je dobil priznanja številnih mednarodnih natečajev, med drugim Brussels Street Photography Festival, Balkan Photo Awards in Rovinj Photodays. Bil je tudi izbran za t.i. masterclass dokumentarne fotografije s strani agencij NOOR in VII.

Matic Pandel (1995) je končal dodiplomski študij fotografije na Visoki šoli za storitve v Ljubljani. Ukvarja se s foto beleženjem urbane pokrajine, z manipulacijami znotraj fotografije ter z video montažo. Razstavljal je na skupinskih razstavah v galerijah Photon, MSUM, Cirkulacija2, Aksioma in na Fotopubu. Podiplomski študij nadaljuje na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani.

Lucija Rosc (1995) je leta 2018 zaključila dodiplomski študij fotografije na Visoki šoli za storitve (VIST) v Ljubljani. Imela je šest samostojnih fotografskih razstav ter sodelovala na več skupinskih fotografskih razstavah doma in v tujini. Njeno delo je bilo med drugim predstavljeno v Galeriji P74, Narodnem muzeju Slovenije, Galeriji Photon, Galeriji DobraVaga, GT22, v zavodu za sodobne umetnosti Aksioma in Galeriji Fotografiji. Trenutno zaključuje podiplomski študij fotografije na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanjev Ljubljani.

AVLA GT22: Vabljeni mladi 2022 

Razstava umetnikov mlajše generacije (10. 6. 2022)

Razstava Vabljeni mladi je tradicionalna, letos 21. razstava, ki jo vsakoletno organizira Društvo likovnih umetnikov Maribor. Na njej se predstavljajo mladi, večinoma še neuveljavljeni, a perspektivni umetniki, ki jih je na podlagi njihovih prijavljenih del na natečaj izbrala strokovna komisija. Ta najboljšim med prijavljenimi ustvarjalci vsako leto podeli tudi nagrado in listine Primavera, ki izbranim prinese samostojno razstavo Primavera v Galeriji DLUM - v prihodnjem koledarskem letu. Nagrada podpira talent, ustvarjalnost in drznost sporočanja.

Razstavljajo: Lara Ališić, Miha Erič, Klavdija Jeršinovec, Petja Kolenko, Karolina Radotić, Svitlana Ryabishchuk, Dominik Štibernik, Tajda Stiplovšek-Jug, Arijel Štrukelj, Manca Žitnik.

Kuratorica: Kristina Prah

GALERIJA DLUM: Nagrajenki Primavera: Ana Janež in Maruša Štibelj

slikarska razstava (3. 6. – 2. 7. 2022)

Razstava Primavera je tradicionalna, vsakoletna razstava Društva likovnih umetnikov Maribor, na kateri se predstavijo zmagovalci (lanskega natečaja) Vabljeni mladi. Na tokratni razstavi  spoznamo dela dveh mladih umetnic, slikarke Ane Janež in Maruše Štibelj, slednja se nam predstavlja s serijo kolažev. 

Ana Janež skozi abstraktne vzorce raziskuje slikarski medij in njegove možne razširitve v prostor. Cikel z naslovom »Slišiš, da nič ne slišiš?« konkretno sestavlja serija slik in risb, v katerih skozi pojme krhkosti in nestabilnosti, trenutek ter trajanje razmišlja, kako se v amorfni podobi abstraktnega vzorca vzpostavlja pomen v paradoksu z njeno nedoločljivostjo. Pri večini del gre za procese digitalizacij lastnih risb, fotografij ali drugih arhivov, ki so popačene v računalniško generiran jezik in nato znova prenesene na platno. Avtoričin namen je vzpostaviti to razliko in spreminjati percepcijo gledalca. 

Maruša Štibelj se predstavlja s serijo kolažev z naslovom »Ko se čas ustavi, se mi ne«, ki je eden izmed umetničinih odzivov na nastalo situacijo ob prvem valu korona virusa. Znašli smo se v posebnem obdobju, ki nas je presenetilo in izoliralo. Podarjeni čas nam je omogočil, da se umirimo, a ne tudi (mentalno) ustavimo. Bolj kot na posledice zdravstvene katastrofe je na duhovit in kritičen način opozorila na poglabljanje drugih problemov. Njeni kolaži ponujajo pripoved, sestavljeno iz resničnih drobcev našega vsakdana, domiselno potopljenih v imaginarno krajino, ki mestoma deluje idilično, a vedno prepričljivo sugestivno in zrelo. 

(Povzeto iz besedila kataloga, avtorica Mag. Mojca Štuhec, umetnostna zgodovinarka in kustosinja)

Ana Janež se je rodila leta 1997 v Sodražici. Leta je 2020 diplomirala iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje na Univerzi v Ljubljani, pri profesorju Bojanu Gorencu. Sedaj zaključuje še magistrski študij na isti smeri, pod mentorstvom profesorice Ksenije Čerče. Poleg slikarstva se ustvarjalno spogleduje tudi s fotografijo, grafiko in z instalacijo. Do sedaj se je predstavila na več skupinskih razstavah, mdr. v galerijah DLUL, Equrna, Peterokotni stolp, KUD CSK, ZDSLU in DobraVaga (vse Ljubljana) in DLUM (Maribor). Prvič se je samostojno predstavila letos v galeriji DobraVaga z razstavo Slišiš, da nič ne slišiš?. Je prejemnica nagrade UL ALUO za delo v letih 2020/21. Trenutno živi in ustvarja med Ljubljano in Kamnikom.

Maruša Štibelj je rojena leta 1986 v Kranju. Diplomirala je iz likovne pedagogike na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani. Svoja dela razstavlja na samostojnih in skupinskih razstavah v Sloveniji in tujini. V letu 2018 je na Salonu lepih umetnosti v Parizu prejela nagrado žirije za delo »Chronically late«. Snov za kolaže išče v starih revijah in časopisih. Iz drobcev starih zgodb ustvarja nova razmerja, v katerih problematizira najrazličnejša vprašanja odnosov: med ljudmi, med spoloma, odnos družbe do posameznika in obratno – manipulativno močjo posameznika in njen vpliv. Nenehno poskuša širiti meje kolaža kot samozadostnega medija in pri tem ohranja originalni spekter barv, ki ga material poseduje. Je članica ZDSLU in Likovnega društva Kranj ter umetniški vodja festivala sodobnega kolaža KAOS. Umetnica živi in ustvarja v Kranju.

FOTOGALERIJA STOLP: Jože Suhadolnik: Cirkus

fotografska razstava (25. 5.–25. 6. 2022)

Jože Suhadolnik je bil rojen sredi šestdesetih let v Ljubljani. Pri šestnajstih letih je začel redno sodelovati z agencijo Tanjug, presedlal na Mladino, pa na Dnevnik, nazaj na Mladino, soustanovil fotoagencijo Bobo in istočasno začel sodelovati z agencijo Associated Press. Leta 1999 je prestopil k Delu Revijam, leta 2005 delal kot prodajalec v podjetju Fotoformat od leta 2006 do 2011 služboval kot urednik fotografije na Delu od leta 2011 naprej pa dela kot fotograf pri Delu.

Sodeloval je na preko 200 skupinskih ter 46 samostojnih razstavah. Pri različnih založbah in galerijah je izdal knjige/zine/katalogi: Portreti (Lala,Ljubljana),Cirkus in Balkan Pank Akina (London), Balkan pank II Goga (Novo Mesto), Album (Galerija Jakopič,Ljubljana) 35 let (Galerija Vžigalica,Ljubljana). Je dobitnik nagrad Zlato pero za najboljši koledar (Art director club, New York 1997) Zlata ptica 1996 ter nagrade uredništva časopisa Delo za najboljšo fotografijo leta 2020.

Serija vzbuja reminiscence na klasično obliko fotoeseja, kot so jih v svojih zlatih časih v dvajsetih in tridesetih letih 20. stoletja do zatona v začetku sedemdesetih let poznali svetovni ilustrirani časopisi (Life, Look, Picture Post, Berliner Illustrierte Zeitung in VU). Fotoesej v slovenskem medijskem prostoru pravzaprav nikoli ni imel svojega pravega mesta, kljub temu pa je nekaterim uspelo vzpostaviti legitimno mesto fotografije znotraj dnevnega tiska ter drugih časopisov in revij. Danes, ko so časi še slabši, se fotografija in z njo fotoreporter morda bolj kot kadarkoli prej borita za svojo pravico do obstoja v časopisu; kljub temu pa je Jožetu Suhadolniku uspelo poseči dlje, saj je fotografije s časopisne strani preselil v galerijo, zin, fotomonografijo, kjer je njegova fotografija postala muzejski ali umetniški objekt. 

 

SINAGOGA MARIBOR: Lady Bluetooth - Hedy Lamarr

dokumentarna razstava Judovskega muzeja Dunaj, Sinagoga Maribor (31. 5.–28. 10. 2022)

GostujočA razstave Judovskega muzeja Dunaj o eni najlepših in najbolj občudovanih igralk zlate dobe Hollywooda - Hedy Lamarr. Slavna igralka, sicer rojena Dunajčanka judovskega rodu, je bila javnosti znana tudi po mnogih škandalih v zasebnem življenju, le redkokdo pa je vedel, da je bila tudi izjemna izumiteljica. Med drugim je s skladateljem Georgeem Antheilom zasnovala sistem frekvenčnega skoka, ki je tehnični predhodnik današnjih brezžičnih tehnologij. Razstava ponuja obiskovalcem vpogled v življenje in delo izjemne Hedy Lamarr.

 

Ambasada Svetlane Makarovič - Irena Ocepek »La Reine Blonde/umišljanje originalov« 

(samostojna razstava ilustracij), BlackBox GT22

Kratka zgodba ‘La Reine Blonde’ francoskega pisatelja in filozofa Michel Tournier-ja se ukvarja s Podobo kot ujetnico svoje tišine, dokler jo svet ne osvobodi. Zgodba ilustrira nezaupanje do tihe podobe in strah pred odsotnostjo jezika, strah pred tišino.

Irenine ilustracije so inkorporirane v interdisciplinarno intermedijski projekt Ambasada Svetlane Makarovic in vas popeljejo skozi zgodbo v svet arabesk in skrivnostnih tančic, skozi moč podobe v moč besede in preraščanja k modrosti. Ilustracije z odlomki iz kratke zgodbe bodo predvajane v video knjigi, v Black Box GT22.

 

Made in GT22 – 2.del 

(skupinska fotografska razstava) 

Davorin Ciglar Milosavljevič – Andrej Firm – Katja Goljat – Janez Kocbek – Branko Blaž Lesjak – Dragiša Modrinjak – Matej Modrinjak – Peter Perunovič – Miha Sagadin – Anja Seničar – Toni Soprano Vs. Roi V.Brugalski – Rene Strgar – Alen Šmic – Boris B. Voglar

*GT22 je inter(trans)disciplinarni laboratorij, ki povezuje umetnost in šport in življenje ter ob organski rasti in preko analiz vzpostavlja izobraževalno, raziskovalno in produkcijsko platformo audio-vizualne umetnosti. GT22 je nekaj več kot 1000 kvadratnih metrov prostorov oziroma sedež, kjer so trenutno svoje mesto našli nastajajoči spletni radio, gledališko eksperimentalna skupina, ekipa, ki razvija mestno filmsko kulturo, Modrinjakov fotomuzej in aktivna foto temnica, hekerski laboratorij, skaterski navdušenci, EX-garaža, kar nekaj glasbenih skupin in vsakoletni literat-literatka v rezidenci. GT22 je sedež transnacionalne gverilske umetniške, ki deluje pod okriljem Ustanove Fundacije Sonda in ob mecenski podpori družine Oset na Glavnem trgu 22 v Mariboru.

Ulična galerija Židovska  /  #2 - 2022  /  Miha Horvat 

(samostojna razstava), Ulična galerija Maribor 

Poetični arhivi so kolekcija, ki se neprestano razvija in dopolnjuje. V njih se arhivirajo različne institucije, materiali, umetniška dela, intimni predmeti, tuje gradivo, fotografije. Predmete se arhivira in sestavlja v dokumente, kolekcije, kompozicije, družbene komentarje, katerih vsebino sestavljajo vse od umetniških konceptov pa do profanih elementov, kot so porabljene rolice papirja, pivske steklenice in uporabljene teniške žoge. V Ulični galeriji Židovska bodo Dokumenti št. 8 prvič od začetka zbiranja predstavljeni kot en kolaž v obliki plakata.

𝗢 𝗮𝘃𝘁𝗼𝗿𝗷𝘂
Miha Horvat (1976), ki živi in dela v Mariboru, je magister umetnosti – novih medijev (Univerza za uporabne umetnosti Dunaj) in diplomant oziroma trenutno doktorski študent etnologije in kulturni antropologije (FF Ljubljana).
> Vsebina: Kolaž fotografij prelepljenih prenosnikov Apple (2010–2022)
> Kuratorji: 003 / Boštjan Čadež – Fšk

𝗨𝗹𝗶𝗰̌𝗻𝗮 𝗴𝗮𝗹𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗻𝗮 Ž𝗶𝗱𝗼𝘃𝘀𝗸𝗶 𝘂𝗹𝗶𝗰𝗶 𝘃 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗯𝗼𝗿𝘂
GT22 je za ulično galerijo v Mariboru razvil cikličen kuratorski princip, po katerem vsak umetnik, ki se samostojno predstavi v tekočem razstavnem letu, izbere poljubnega avtorja ter tako postane kustos razstave v prihajajočem letu. Prva se je v sezoni 2022/23 predstavila Aphra Tesla z delom »Čigav je sendvič na ulici?«. Umetnico je izbral avtor iz pretekle edicije, vizualni umetnik in performer Mark Požlep. V maju po izboru 003 in Boštjan Čadež – Fšk svoje delo na ogled postavlja multidisciplinarni ustvarjalec Miha Horvat.

Razstave v Ulični galeriji v Mariboru nastajajo v sodelovanju s TAM-TAM Inštitutom, Fundacijo Sonda, GT22, Mestno občino Maribor, Ministrstvom za kulturo, Alveola, d.o.o, Kulturno četrtjo Židovska.

 

AVLA GT22: Vabljeni mladi 2022 

Razstava umetnikov mlajše generacije (10. 6. 2022 - 15. 8. 2022)

Razstava Vabljeni mladi je tradicionalna, letos 21. razstava, ki jo vsakoletno organizira Društvo likovnih umetnikov Maribor. Na njej se predstavljajo mladi, večinoma še neuveljavljeni, a perspektivni umetniki, ki jih je na podlagi njihovih prijavljenih del na natečaj izbrala strokovna komisija. Ta najboljšim med prijavljenimi ustvarjalci vsako leto podeli tudi nagrado in listine Primavera, ki izbranim prinese samostojno razstavo Primavera v Galeriji DLUM - v prihodnjem koledarskem letu. Nagrada podpira talent, ustvarjalnost in drznost sporočanja.

Razstavljajo: Lara Ališić, Miha Erič, Klavdija Jeršinovec, Petja Kolenko, Karolina Radotić, Svitlana Ryabishchuk, Dominik Štibernik, Tajda Stiplovšek-Jug, Arijel Štrukelj, Manca Žitnik.

Kuratorica: Kristina Prah


VSTOP IN REZERVACIJE SEDEŽEV

Vstop na prizorišče je prost, zaradi boljše izkušnje pa smo omogočili rezervacije, ki bodo ob previsokem številu obiskovalcev_k imele prednost ob vstopu.

Brezplačno rezervacijo lahko opraviš preko https://www.eventbrite.com/e/351983420887. Priporočamo uporabo aplikacije Eventbrite.

Vnos lastne alkoholne pijače ne bo dovoljen.

Veseli bomo tvojega Programskega prispevka (3 EUR), ki ga poravnaš na stojnici, ob prvem nakupu pijače.


Earlier Event: June 17
25. Dnevi knjige v MB - 5. dan
Later Event: June 18
25. Dnevi knjige v MB - 6. dan