Četrtki so rezervirani za družabne večere

Hej, ti!

Si želiš kreativnega prostora za druženje? Te mika naša družba?

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) odpira vsak tretji četrtkov večer v mesecu za mladinske družabne večere, med 19. in 22. uro v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18 – na dvorišču, 2. vrata desno).

Oblikovala Eva Žunec

 Zakaj se oglasit pri nas?

  • Izkoristi brezplačen prostor za druženje (ja, imamo udobne sedeže, tudi WC, in pa wi-fi)

  • Naveži nove stike, spoznaj soljudi (najbrž se sprašuješ, kam zahajajo posamezniki tvojih let in ne bi imel_a nič proti razširjanju svoje mreže poznanstev)

  • Na voljo je zavidljiv nabor zabavnih družabnih iger (P.S. si pripravljen_a na Activity turnir?)

  • Ponujamo ti tudi možnost soustvarjanja vsebin za mlade po predhodnem dogovoru (si želiš predstaviti svoj potopis, ali morda vpeljati izmenjevalnico oblačil, izvesti delavnico naravne kozmetike, nas naučiti igro tarok, aktivirati čistilno akcijo, ...?)

  • Imamo možnost video projekcije (beri: že zbiramo predloge za prosto dostopne dokumentarce in računamo na kakovostne debate o pogledanem)

  • Prišepnili ti bomo tudi kaj več o tedenskem dogajanju v mestu za mlade ( informacije o umetniških razstavah, večerih slam poezije, več o prostovoljstvu na olimpijskem evropskem festivalu mladih, ...)

Pridi, četrtki so za sproščeno druženje.

Prvič te pričakujemo že 16. marca 2023 od 19h do 22h v Kulturnem inkubatorju!


Hkrati te prosimo, da nameniš tri kratke minute svojega časa za odgovore na vprašanja anonimnega vprašalnika, ki je dostopen spodaj. Tako boš pomagal_a soustvariti aktualne vsebine in s tvojo pomočjo bodo družabni večeri v Kulturnem inkubatorju še bolj ukrojeni za mlade.