Partnerji bodo ostali zvesti ciljem projekta Coherent

V prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor) so se danes ponovno zbrali partnerji v projektu Coherent. Cilj je bilo še zadnje transncacionalno srečanje, skupaj pa so obravnavali še zadnje korake v projektu, preden se projekt Coherent tudi uradno zaključi.

Ta teden pa bo trinajst mednarodnih partnerjev podpisalo tudi memorandum - dokument, v katerem je zapisano, da bomo v imenu ciljev projekta Coherent še naprej širili, uporabljali razvita gradiva ter se povezovali v mreže in ohranjali zanimanje in vključenost mladih v tri ključne cilje EU na področju mladine:

  • socialno vključevanje

  • informiranje in konstruktivni dialog

  • Zelena trajnostna Evropa

Foto: Živa Mijatović

Jutri naš konzorcij organizira tudi velik zaključni dogodek za vse zainteresirane deležnike - konferenco Coherent, ki bo potekala na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Poseben del konference bo okrogla miza, ki bo potekala pod naslovom Mladi - aktivni državljani. Sodelovali bodo strokovnjaki z različnih področij, ki se navezujejo na tri ključne cilje EU, osrednja tema razprave pa bo vključevanje mladih v Mariboru.

Če še nam želite pridružiti preko spleta, objavljamo povezavo do spletne predavalnice v programu Zoom: