Virtualni karierni sejem lahko odslej obiščete kadarkoli!

Med 16. in 27. novembrom se je na spletni strani www.karierni-sejem.si odvil Virtualni karierni sejem - Sejem poklicev in izobraževanja za osnovošolce in srednješolce, ki ga je obiskalo skoraj 20.000 obiskovalcev - od tega večina mladih. A s tem se odkrivanje novih poklicnih in izobraževalnih priložnosti ne konča - karierni sejem bo namreč odslej mogoče obiskati kadarkoli!

Mladinski kulturni center Maribor je bil na letošnjem Virtualnem kariernem sejmu bogato zastopan - predstavljali smo se na dveh lastnih stojnicah, na katerih smo gostili skoraj 600 obiskovalcev, Živa knjižnica Maribor in konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost sta vabila v lastni razstavni dvorani, celotni Virtualni karierni sejem pa je bil tudi pomemben del letošnjega festivalskega programa Festivala Mladi Maribor. Ponosni smo, da smo bili del te uspešne zgodbe in na toliko načinov prispevali k njeni izvedbi.

In kaj vse smo mi spoznali na letošnjem VKS? Kar precej! Spoznali smo, da lahko čez virtualni svet prav tako uspešno navežemo stik z vami, kot v fizični obliki. Spoznali smo, da precej raje gledate videje in se odpravljate na virtualne sprehode, kot pa berete. In ponovno ste nam dokazali, da v trenutnih časih še precej bolj aktivno spremljate spletne vsebine, prenose v živo in virtualno dogajanje. Vsa ta spoznanja nam bodo služila kot izhodišče pri snovanju prihodnjih aktivnostih in vsebin, zato se vam iskreno zahvaljujemo, da ste nas obiskali!

IN KAJ SEDAJ?

Dogajanje na Virtualnem kariernen sejmu se je sicer zaključilo, a samo sejmišče in vse stojnice sodelujočih razstavljalcev še naprej vabijo k obisku. Kadarkoli boste torej potrebovali informacije ter nove ideje in navdihe, lahko tako odklikate na www.karierni-sejem.si in se razgledate. Tudi mi bomo stojnico še naprej vzdrževali z najnovejšimi informacijami o naših aktivnostih, za vse ostalo pa je tukaj naša uradna spletna stran, na kateri boste našli odgovore na večino vaših vprašanj in poizvedb. Za vse ostalo pa smo vam kadarkoli na razpolago na info@mkc.si ter naših številnih komunikacijskih kanalih na Facebooku, Instagramu, YouTubu in drugje.