Rojstnodnevna akcija spletne trgovine Galerije Media Nox

Ob 1. rojstnem dnevu spletne trgovine Galerije Media Nox, ti podarjamo 20% popust na vse umetniške printe z neomejenim rokom trajanja in galerijske merch izdelke!

Za frende pa mamo, tudi dedka in prijazno sosedo, simpatijo in za strica, ki igra kitaro pa babico po ateju, osebno zdravnico, hišnika, poštarja, za nasmejano gospo z bančnega okenca pa še brata ... Spletna trgovina Galerije Media Nox ima nekaj za vsakega. In ne samo nekaj - edinstvena avtorska dela, z nakupom katerih neposredno podpreš ustvarjalca oz. ustvarjalko in mu/ji pomagaš na nadaljni umetniški poti!


V naši trgovini lahko izbereš izjemne umetniške printe štirih mladih umetnikov - Špele Senica, Janje Kosi, Alexa Miteva Lebna in Janeza Klenovška . Vsak print je opremljen s certifikatom o avtorstvu. Ob nakupu jamčimo, da gre tvoja podpora naravnost umetniku, tako podpiraš njihovo delo ter kreativni doprinos v našem mestu!

Kako izkoristiti popust? Nič lažjega - v nakupovalno košarico dodaj vsa umetniška dela, ki jih želiš kupiti in ob potrditvi nakupa enostavno vnesi sledečo kodo za popust: MEDIANOX-DARILO.


POZOR: Rojstnodnevna akcija bo trajala samo med 3. in 18. decembrom!