Hostel Pekarna tudi letos zbirno mesto akcije Božiček za en dan

Majhna škatla za velik nasmeh

Na MKC Maribor smo v letošnjem letu ponovno podprli akcijo Božiček za en dan in v Hostlu Pekarna pripravili zbirno mesto, kjer bomo do torka, 3. decembra 2019, zbirali oddana darila, ki jih bodo prejeli izbrani otroci in mladi širom Slovenije.

Projekt letos že šesto leto pod okriljem Zavoda 364 poziva vse, ki želijo v prazničnem času s svojo dobrodelnostjo razveseliti tudi koga izven družinskega kroga, da postanejo Božički za en dan, si izberejo osebo, ki jo bodo obdarili, ter pripravijo prav posebno, individualizirano darilo za svojega izbranca/izbranko. To potem dostavijo na eno izmed številnih zbirnih mest po Sloveniji, od koder s pomočjo pridnih pomagačev organizatorja romajo k svojim prejemnikom.

V letošnjem letu bomo v projektu kot zbirno mesto drugič sodelovali tudi MKC Maribor in Hostel Pekarna, kjer smo vzpostavili zbirno mesto za pripravljena darila - te lahko oddate vsak dan med 7. in 18. uro na recepciji Hostla Pekarna (Ob železnici 16, 2000 Maribor), v drugem nadstropju.

Dodatne informacije in podrobnosti si preberite na tej povezavi.

Postanite božiček za en dan in razveselite nekoga, ki si to res zasluži. Vabljeni k sodelovanju!

KAKO SODELOVATI:

  1. Prijavi se na new.bozicekzaendan.si

  2. Prebrskaj seznam otrok, izberi svojega obdarjenca/ko in navedi zbirno mesto

  3. Pripravi personalizirano darilo

  4. Oddaj darilo na izbrano zbirno mesto

Zbirno-mesto-3.0.png

Projekt “Božiček za en dan” je slovenska različica mednarodnega projekta Santa Shoebox, v katerem sodeluje več kot 900 organizacij v JAR in s katerim bodo letos osrečili kar 100.000 socialno ogroženih otrok iz različnih koncev te z rasno nestrpnostjo in revščino prežete države. Več si lahko ogledate na tej povezavi.