Spletni bralni klub MKC Črke vabi na drugo srečanje

V sklopu predfestivalskega dogajanja 23. literarnega festivala Slovenski dnevi knjige v Maribor nadaljujemo s spletnim bralnim klubom MKC Črke, ki ga bo tudi tokrat v obliki video srečanja vodila pesnica, kritičarka in urednica Tonja Jelen.

Pravkar izdana pesniška zbirka Fusnote (Beletrina, 2020) avtorja Andreja Brvarja je odlično izhodišče za pogovor in knjižno debato o okruških in drobcih, ki sestavljajo vsakdanje življenja in jih avtor ubesedi s prav posebnim vzdušjem in neusahljivo vitalnostjo, zaradi česar na videz nepomembno postane čarobno in magično. Zbirka Fusnote je dostopna v več izvodih v Mariborski knjižnici na Biblosu.

Knjižno debato o novi pesniški zbirki Andreja Brvarj bo moderirala pesnica in kritičarka Tonja Jelen. Za sodelovanje je potrebna predhodna najava.

Roman, ki smo ga izbrali za bralni klub MKC Črke, je dostopen v več izvodih v Mariborski knjižnici na Biblosu, knjigo pa lahko kupite tudi pri Založbi Beletrina. Če za koga ta oblika izposoje knjig ni mogoča, naj nam piše in bomo knjigo priskrbeli v fizični obliki. Ker je zaradi načina srečanja število mest omejeno, vas vabimo, da se čimprej priglasite k branju in knjižni debati. Za spletno video srečanje je potrebna aplikacija Facebook Messenger, pogovor o prebranem delu pa bo potekal 23. aprila 2020 ob 19. uri. Prosimo vas, da se za udeležbo v bralnem klubu MKC Črke prijavite pri mentorici Tonji Jelen na naslovu jelen.tonja@gmail.com ali nam svojo udeležbo najavite preko facebook profila MKC Črke.

(Organizira: MKC Maribor).

foto: Založba Beletrina

foto: Založba Beletrina