Lina Valant Sičanović: Poraženci so skuhali kosilo

Tokrat zaveso v prigode zaposlenih odstira Lina Valant Sičanović, strokovna delavka za pripravo kulturnih projektov, ki na MKC Maribor skrbi za koordinacijo s KC Pekarna, pripravlja razpise, za najmljaše obiskovalce našega zavoda pripravlja rojstnodnevne zabave in z organizacijo kuharskih počitniških delavnic poskrbi, da na naših hodnikih diši po dobri hrani. Nanjo se zaposleni obrnemo tudi, ko je direktorica odsotna, saj je njena namestnica.

Ko sem premišljevala, kaj mi je najbolj ostalo v spominu oziroma česa se najbolj spomnim na MKC Maribor, sem se najprej spomnila na prijetna druženja. Najprej sem se spomnila na zabavo ob novem letu, na kateri je bil kolektiv razdeljen na tri skupine: mladina, kultura in HOP (Hostel Pekarna op.p.)

Smisel razdeljenosti na tri skupine je bil ta, da smo med sabo tekmovali in poraženci so morali v šestih mesecih skuhati kosilo za vse ostale zaposlene.

Določiti smo morali predstavnika skupine, slogan, igrali smo pictonary, pantomimo, tekmovanje v poznavanju pesmi, zadnji podvig izmed vseh navedenih pa je bilo bowlanje. In smo tekmovali … Menim, da smo se vsi zelo zabavali, predvsem pa smo se veliko smejali.