Back to All Events

Tretje srečanje projekta Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenija (map)
 
Logotipa I feel Slovenia in Sofincira EU
 

Z MLADINSKIM DELOM PROTI PREKARNOSTI MLADIH - PILOTNI PROJEKT

Vabilo na tretje srečanje

Ponedeljek, 30. september 2024 // 9:00 // Kulturni inkubator

Mladi, vabljeni, da izkoristite možnost kreiranja svoje prihodnosti!

 

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) ponovno vabi vse mlade, stare med 15. in 29. letom, da se pridružite že tretjemu srečanju pilotnega projekta »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih«.  Tokratno že tretje srečanje bo v ponedeljek, 30. septembra, ob 9. uri v Kulturnem inkubatorju (Koroški cesti 18 v Mariboru).

Na ponovnem srečanju boste v prijetnem, sproščenem in že prijateljskem vzdušju dobili dodatne odgovore o projektu in usposabljanjih, hkrati pa bomo največ pozornosti namenili oblikovanju logotipa našega projekta in oblikovanju promocijskega materiala, s katerim se bomo obdarili tudi na usposabljanjih. V kolikor imate kakšno idejo glede logotipa, ste prijazno vabljeni, da prinesete skice s seboj na srečanje, lahko pa jih podelite že vnaprej na e-pošto, napisano spodaj.

Svojo udeležbo na tretjem srečanju potrdite na e-naslov vodje projekta, Urške Sabati: urska.sabati@mkc.si, najkasneje do petka, 27.9.2024.

 

Več o projektu si lahko preberete na spletni strani projekta: https://dostojnodelo.si; na spletnem portalu: https://evropskasredstva.si in na spletni strani MKC Maribor: https://mkc.si/z-mladinskim-delom-proti-prekarnosti-mladih.

 

Vabljeni, da k sodelovanju povabite tudi svoje prijatelje, znance in družino.

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami!

Later Event: October 1
[Delavnica] Top nastop ali potop