Back to All Events

SPOji - Gotta catch' em all! ... Ali pač? (SPOznaj SPO)

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

V soboto, 21. septembra, bo v sodelovanju z MKC Maribor in v organizaciji združenja DrogArt v Kulturnem inkubatorju potekala delavnica o spoznavanju spolnosti in spolnega življenja, poudarek pa bo tudi na spolno prenosljivih okužbah.

Pridruži se nam pri spoznavanju zanimivosti spolnega življenja, tistih prijetnih, pa tud manj prijetnih. Izmenjali si bomo anekdote, preverili svoje znanje o seksu in se informirali o okužbah.

Funfact: zabavali se bomo ob krasitvi sladičk ter izdelovanju in barvanju kipcev spolnih organov. Ker sprejemamo vse oblike, barve in strani. Na koncu sledi še mini tekmovalen kviz, kjer zmagovalko_ca čaka prav posebna nagrada!

PRIJAVE

Delavnica je brezplačna, so pa potrebne predhodne prijave, ki jih zbiramo do 20. septembra, oziroma do zapolnitve prosih mest na elektronskem naslovu sanja.kranjc@drogart.org. Delavnico bomo izvedli ob minimalni udeležbi petih udeležencev, prijava je potrjena, ko prejmete povratno sporočilo na elektronski naslov.

Pridruži se nam pri raziskovanju!

Delavnica poteka v organizaciji Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor). Program v Kulturnem inkubatorju finančno omogoča Mestna občina Maribor.

Earlier Event: September 21
Delavnica: Ustvarjanje s 3D pisali
Later Event: September 24
[DELAVNICA] Glasbena meditacija