Back to All Events

Uvodno srečanje projekta »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih«

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
 
 

»Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih«

UVODNO SREČANJE

Sreda, 24. julij 2024 // 9:00 // Kulturni inkubator

Mladi, vabljeni, da izkoristite možnost kreiranja svoje prihodnosti! V sredo, 24. julija 2024, bo v Kulturnem inkubatorju potekalo uvodno srečanje pilotnega projekta »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih«.

Vse mlade, stare med 15. in 29. letom, vabimo k udeležbi na uvodnem srečanju plotnega projekta »Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih« in tako skupaj ustvarimo boljšo prihodnost na trgu dela. Srečanje bo v sredo, 24.7.2024, ob 9. uri v Kulturnem inkubatorju – središče na Koroški cesti 18 v Mariboru.

Udeleženci bodo spoznali pilotni projekt, dobili informacije o samem poteku usposabljanj ter kako lahko kot udeleženci v projektu aktivno sodelujejo in sooblikujejo program usposabljanja na temo prekarnosti mladih po lastnih željah in potrebah.

PRIJAVE: Svojo udeležbo na uvodnem srečanju potrdite na e-naslov vodje projekta, Urške Sabati: urska.sabati@mkc.si, najkasneje do nedelje, 21. julija 2024.

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami!


Celoten projekt traja od 1.6.2024 do 31.12.2026. Sofinancirata ga Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus.

Več o projektu si lahko preberete na spletni strani projekta: https://dostojnodelo.si, na spletnem portalu https://evropskasredstva.s in na spletni strani MKC Maribor.