Back to All Events

Kokic, iger & Queer Hangout z DIH-om

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Kocka je padla – tudi v mavričnem juniju ne bo manjkalo ne iger, ne kokic, sploh pa ne dobre družbe!

Čeprav smo poskrbele_i za bogat program aktivnosti ob mesecu ponosa, nismo pozabile_i na naša druženja. Ker vemo, da včasih paše tudi kakšen chill hangout, se nam tako obeta še eden izmed zdaj že dobro znanih družabnih večerov. 

Kje sploh začeti? Za kreativno razpoložene  bodo na voljo materiali za pletenje zapestnic v barvah LGBTQIA+ zastav, kot tudi dva aparata za izdelovanje značk velikosti 25 in 44 mm. Motiv značke si lahko pripraviš že doma, lahko pa na delavnici. Vsi materiali bodo seveda na voljo brezplačno. Odlična priložnost, da si izdelaš dodatek, ki ga lahko ponosno nosiš cel mesec. 

Vzporedno z ustvarjalnimi kotički se bodo odvijale tudi napete, intenzivne borbe za čast in prevlado, kjer bo na koncu ostal_a samo najboljši_a – mislimo seveda na družabne igre! Saj bo čisto kul, nič strašnega, nekatere_i s(m)o pač bolj tekmovalne_i. 

Med drugim so na voljo naslednje igre: Barking Kittens, 𝗘𝘅𝗽𝗹𝗼𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗞𝗶𝘁𝘁𝗲𝗻𝘀, Cards Against Heteronormativity, 𝗗𝗼𝗯𝗯𝗹𝗲, Pride Playing Cards, 𝗪𝗶𝘇𝘇𝗮𝗿𝗱, 6 vzame!, 𝗖𝗮𝘁𝗮𝗻, Uno in Enka, 𝗗𝗶𝘅𝗶𝘁, Fake Artist goes to New York, 𝗟𝗶𝗴𝗿𝗲𝘁𝘁𝗼, Coup in Story Cubes. Svojo najljubšo igro pa lahko seveda prineseš tudi s seboj. 

Tokratno druženje bo še bolj posebno, saj bomo pri nas gostile_i ekipo Društva DIH iz Ljubljane. 

Kot pove že samo ime, bodo seveda na voljo tudi prigrizki, tako da je vse, kar potrebuješ, dobra volja in želja po druženju, ostalo dobiš pri nas. 

Se vidimo v petek, 7. junija ob 17. uri v Kulturnem inkubatorju!

Later Event: June 7
Jazz 'ma mlade 2024 - 2. PETEK