Back to All Events

[konS] Teden glasbene produkcije


  • Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Mariborska ekipa projekta konS, ki deluje v Kulturnem inkubatorju, Akademija Alphawave/KUD Coda in Radio MARŠ bodo na Koroško cesto pripreljali Teden glasbene produkcije. Vsakodnevni program bo potekal od 3. do 7. julija.

Ustvarjaš glasbo oziroma se na kakršen koli način ukvarjaš z njo? Potem si prve dneve julija rezerviraj za druženje! Na Koroški cesti 63 bomo namreč od 3. do 7. julija izvedli Teden glasbene produkcije, ki združuje celodnevno produciranje, glasbene izzive, predavanja o glasbi in glasbenem poslu, predvsem pa pogoje, da se čim bolj kreativno glasbeno podružimo in kaj novega ustvarimo. Nepredvidljiv collab? Samostojno ustvarjanje s kreativnimi omejitvami? Feedback session? Predavanja uspešnih glasbenikov? Jam sessioni? Vse to in še več

Lokacija: Kulturni inkubator (Koroška cesta 18) in Akademija Alphawave/KUD Coda (Koroška cesta 63), Radio MARŠ

Celotno dogajanje je brezplačno, so pa zaradi lažje izvedbe potrebne prijave na marko.luk@kons-platforma.org.


Produkcija: Platforma konS / MKC Maribor in LokalPatriot

Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnosti je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij "Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture".Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.