Back to All Events

Poletna galerijska noč

  • Galerija Media Nox 12 Židovska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor in galerija Media Nox vas tudi letos vabita, da preživite poletno galerijsko noč, 19. junija med 18. in 24. uro, z nami!

V galeriji bo na ogled razstava Preporod kolektiva Freštreš, kar bo, kot obljubljajo člani kolektiva, izredna izkušnja, ki bo lastna vsakemu obiskovalcu, neponovljiva in natanko tisto, kar v tistem trenutku potrebuje. 

Ob ogledu razstave vabimo tudi na dve predavanji o razstavi, ki ju bodo izvedli člani kolektiva in avtorji razstave na Židovskem trgu pred galerijo, ob 19. ter ob 21. uri.

»Če gre sklepati po njihovih preteklih podvigih, je bil kolektiv Freštreš vselej vsaj korak pred svojim časom, zato jim tudi tokrat zaupajmo, da nam bo izkušnja pisana na kožo in da nas poznajo bolje, kot se morda poznamo sami. Da se štirikratnost tehno-glajdanja po straneh piramide razširi v vsekratnost Teserakta, da pride z razjasnitvijo tudi Preporod.«
— Kuratorki Ajda Ana Kocutar in Lara Mejač

Veselimo se večerno-nočnega druženja z vami – NAJ IMA NOČ SVOJO MOČ! 😊

 

Udeležba je mogoča ob izpolnjevanju pogoja PCT. Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ in ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19.

fb_event_cover_1920x1080.jpg
Earlier Event: June 19
24. SDKvMB - 2. danv
Later Event: June 20
24. SDKvMB - 3. dan