Back to All Events

»Bubble« nogomet na Mednarodnem dnevu mladih

  • Kopališče Mariborski otok (map)

MKC Maribor in EPEKA vabita 12. avgusta 2019 na Mariborski otok, kjer se bo odvijal Mednarodni dan mladih, v sklopu katerega se bodo obiskovalci med drugim lahko pomerili tudi na tekmovanju v “bubble” nogometu.

»Bubble« nogomet je eden izmed najbolj zabavnih športov. V Sloveniji še ni tako razširjen kot drugje po svetu. Vsak izmed udeležencev ima oblečeno napihljivo kroglo. Igralci se odbijajo, zabijajo, naletavajo, divjajo in se borijo s ostalimi tekmovalci za žogo, s ciljem zadeti nasprotnikov gol.

»Bubble« nogomet je ena izmed zmagovalnih pobud, ki jo je na letošnji participativni proračun za mlade – Com'on Maribor prijavila skupina mladih »Priji špilat« (Tadej Leva, Tilen Peček, Matevž Pevec) z namenom spodbujanja aktivnosti in druženja občanov.

Ob Mednarodnem dnevu mladih na Mariborskem otoku se boš lahko prvič brezplačno preizkusil/-a v vragolijah tega posebnega nogometa. 

Prideš lahko z ekipo ali pa tudi sam/-a in bomo kar tam nabrali soigralce za ekipe po 5 ali 4. Če si mlajši/-a od 18 let, obvezno prinesi podpisano izjavo o odgovornosti staršev ali skrbnikov!

 

Avtorji pobude »Bubble« nogomet v Mariboru: Tadej Leva, Tilen Peček, Matevž Pevec

Organizacija: MKC Maribor

 

Celoten program Mednarodnega dneva mladih, ki ga koordinira EPEKA: https://www.facebook.com/events/329764151246920/Earlier Event: July 29
Počitniške kuharske delavnice
Later Event: August 12
Čas za STIK