Back to All Events

Oblikuj poletje v Mariboru po svoji meri

  • Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Poletje se bliža in s tem tudi več prostega časa. Imaš idejo kaj bi rad_a poleti počel_a v Mariboru?

Vabimo te, da se nam pridružiš na srečanju kjer bomo najprej na hitro pogledali kaj Maribor mladim poleti ponuja, nato pa bomo na male, velike in še večje papirje nanizali vse še tako nore ideje, kaj vse si želiš, da ti mesto poleti ponudi!

Ideje bodo slišali tudi predstavniki_ce različnih mladinskih organizacij, ki se nam bodo na dogodku pridružili. Zakaj? Da bodo lahko tvoje ideje vključili v program poletnih aktivnosti :)

Dogodek bo potekal v sredo, 19. junija 2019, med 9:30 – 11:30, v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor.


Be Active - Shape Europe (BASE) je projekt, ki ga sofinancira evropski program Europe for Citizens. V projektu poleg MKC Maribor sodelujejo še občine in organizacije iz Italije, Bolgarije, Velike Britanije in Portugalske. Prijavitelj projekta je organizacija iz Grčije, občina Thessaloniki. Glavni cilj projekta je okrepiti participacijo mladih v družbenem in političnem življenju.

V sklopu projekta bomo kot partnerji izvedli dva dogodka. Prvi dogodek: Oblikuj poletje v Mariboru po svoji meri in drugi dogodek v jeseni v obliki nacionalnega posveta. Prav tako bo v sklopu projekta pet mladih imelo možnost potovati v Grčijo in se udeležiti konference na temo aktivne participacije med mladimi ter mednarodnega treninga.