Back to All Events

Čas za STIK

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Te zanima prostovoljno delo, pa ne veš, kje začeti? Želiš doprinesti k boljši družbi in življenju soljudi in se hkrati zabavati? Si že prostovoljka_ec in se zavedaš pomena dobrega vzdušja in varnega prostora za uspešno opravljanje dela? Te zanima, kakšne so priložnosti za prostovoljstvo v LGBTIQ+ organizacijah?

Pridruži se nam na tokratnem STIKu, kjer bomo govorile_i o prostovoljstvu nasploh ter o LGBTIQ+ prostovoljstvu - kaj je, komu je namenjeno in kakšne so možnosti za opravljanje prostovoljskega dela.

Tokratni STIK v Mariboru poteka v sodelovanju z društvom Ljubljana Pride.

** Dobimo se v ponedeljek, 8. aprila 2019 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru. **

Se STIKnemo!

Dogodke STIK organiiramo in pripravljamo z ekipo usposabljenih Legebitrin prostovoljk_cev.

Prostovoljke_ci so prisotne_i na vsakem STIK dogodku.


STIK skupina postaja tradicija. Dogaja se enkrat na mesec, ob istem času, na istem mestu. Da ne bo kakšne zmede. V Mariboru je to vsak drugi ponedeljek v mesecu, ob 18:00 uri, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16.

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na stik@legebitra.si zaradi lažje organizacije. 

Se STIKnemo! 

 

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora. 

*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.


STIK srečanja izvaja Društvo Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.

cas-za-stik-MB-cover.jpg
Earlier Event: April 6
Dan za spremembe - Kavarna sveta