Back to All Events

Dan za spremembe - Kavarna sveta

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Odpravimo diskriminacijo!

Tako se glasi tema letošnje vseslovenske prostovoljske akcije Dneva za spremembe, ki jo letos že desetič koordinira Slovenska filantropija. Tokrat se k akciji kot izvajalci aktivnosti, pridružujemo tudi mi – s Kavarno sveta. Kavarna, ki smo jo izza štirih sten premaknili v park pred MKC Maribor, služi kot simbol odprtosti in vključevanja.  

Če rad_a spoznavaš nove ljudi, nevsakdanje pijače ali te zanimajo različne kulture, se nam pridruži v soboto, 6. 4. 2019, med 11. in 16. uro v parku pred MKC Maribor. Imeli bomo vse troje in še več. Podružili se bomo ob prijetni glasbi, osvežilnih in »odštekanih« pijačah, lahko boš sodeloval_a tudi pri eritrejskem obrednem pitju kave. Slovenska filantropija bo poskrbela tudi za prigrizke. Pozabili pa nismo niti na najmlajše, ki bodo lahko na delavnicah – barvanja zastavic in poslikave kamenčkov – izživeli svojo ustvarjalno stran.   

Z druženjem do sprememb!

 

Če te zanima, kdo vse se je še pridružil k akciji, si lahko pogledaš na tej povezavi: http://www.prostovoljstvo-mb.si/?p=4618#more-4618  

 

Dogodek je organiziran v okviru projekta Središče medkulturnega dialoga Maribor, ki ga sofinancira Evropska unija iz sredstev Sklada za azil, migracije in vključevanje.

Later Event: April 8
Čas za STIK