Back to All Events

Vrste zaposlitev in zaposlitvenih možnosti: podjetja

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Projekt Delat grem! vabi na nov sklop usposabljanj z naslovom Vrste zaposlitev in zaposlitvenih možnosti, v sklopu katerega se bomo aktivno spoznali z različnimi organizacijami, podjetji in posamezniki, ki bodo predstavili svojo pot do zaposlitve oziroma načine kako njihovo podjetje ali organizacija zaposluje nove kadre.

 

PODJETJA

Torek, 12. 6., ob 10. uri, MKC Maribor, Ob železnici 16 (v 1. nadstropju)

Mitja Florjanc je podjetnik, ki se ukvarja s fotografsko dejavnostjo in nam bo skozi spekter svoje osebne izkušnje predstavil postopek ustanovitve podjetja (d. o. o.) in dela v lastnem podjetju. Odgovoril nam bo na vprašanja kot so ali potrebujemo ustanovni kapital, katere so poslovne oblike podjetij, kakšna je razlika med s. p. in d. o. o., katere so ključne institucije v postopku ustanovitve d. o. o., pogoji za ustanovitev podjetja itd. Približal nam bo tudi kadrovski vidik sodelovanja znotraj podjetja.

 

Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 051 659 929 ali na elektronskem naslovu tanja.veber@mkc.si, več o projektu pa lahko preberete na http://www.delatgrem.si/. Usposabljanja so namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Earlier Event: June 11
Čas za STIK
Later Event: June 13
Podporno-pogovorna skupina