Soustvarjaj Mladi Maribor

Poziv za mlade izvajalce delavnic Mladi Maribor

SOUSTVARJAJ MLADI MARIBOR

Te zanima izvajanje delavnic na temo mladinskega dela v Mariboru? Vabimo te, da se nam pridružiš pri promociji znamke Mladi Maribor na srednjih šolah!

Mladi Maribor na enem mestu mladim nudi vse informacije o aktivnostih in dogodkih za mlade v našem mestu in mladinski infrastrukturi, obvešča o projektnih priložnostih, mladinski politiki ter predstavlja organizacije, ki delujejo v mladinskem sektorju. Eden izmed večjih dogodkov znamke Mladi Maribor je Festival Mladi Maribor, ki poteka vsako leto jeseni. Več informacij najdete na spletni strani

Delavnice v srednjih šolah

Letos smo v sklopu znamke Mladi Maribor pripravili delavnico, s katero želimo dijakom približati lokalni mladinski sektor in jim pokazati kje lahko dostopajo do dogodkov, ki jih mladinske organizacije ponujajo. Prav tako jih želimo spodbuditi k opravljanju prostovoljskega dela pri enem izmed mladinskih centrov.

Iščemo ekipo izvajalcev delavnic

Z mesecem septembrom bomo oblikovali ekipo mladih, ki bo v prihodnjih mesecih v dopoldanskem času izvajala mladinske delavnice na mariborskih srednjih šolah. V ekipo vabimo posameznike, ki bi se želeli preizkusiti v vodenju skupin, delu z mladimi, javnem nastopanju in uporabi digitalnih orodij.

Za izvajanje delavnic na šolah ponujamo plačilo v višini 15€/delavnico (bruto), izvajalci pa boste imeli ves čas izvajanja tudi mentorsko podporo izkušenih izvajalcev in redna mentorska srečanja, kar je lahko dobra prva izkušnja takšnega dela. 

  • Usposabljanje pred pričetkom

Za pridružitev ekipi je obvezna udeležba na usposabljanju, kjer boste pridobili potrebna znanja, veščine in vsebinske informacije za izvajanje delavnic.

Usposabljanje bo potekalo 14. in 15. oktobra 2024, med 16. in 20. uro v prostorih MKC Maribor.

Prijave zbiramo do 11. oktobra 2024. Za vse dodatne informacije smo na voljo na katarina.kocbek@mkc.si ali 059 180 884.

Veselimo se vaše prijave in skupnega sodelovanja!