Projekt Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih bo dobil svoj logotip

 
Logotipa I feel Slovenia in Sofinancira Evropska unija
 

Z MLADINSKIM DELOM PROTI PREKARNOSTI MLADIH - PILOTNI PROJEKT

Načrtujemo promocijo projekta in oblikovanje logotipa

Na drugem srečanju v sklopu projekta Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih, ki je v Kulturnem inkubatorju potekalo v torek, 27. avgusta, so udeleženci naredili načrt promocije aktivnosti v sklopu projekta in se odločili za oblikovanje logotipa.

V torek, 27. avgusta 2024, so se v Kulturnem inkubatroju ponovno zbrali udeleženci projekta Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih, ki ob sofinanciranju Evropske unije poteka tudi pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor).

Na drugem srečanju sta se udeležencem pridružili Hana Repše in Manja Jerič iz Zavoda MARS Maribor in z udeleženci delili izkušnje in nasvete, srečanja pa so ob spoznavanju prekarnega dela tudi odlična priložnost za sklepanje novih poznanstev kot tudi poslovnih priložnosti. Udeleženci so se ob tem pogovarjali tudi o temah, o katerih si želijo mladi še več informacij, naredili pa so tudi načrt promocijskega materiala. Začrtali so, da bodo že na naslednjem sestanku oblikovali logotip projekta na MKC Maribor ter promocijski material za udeležence programa.

Foto: Urška Sabati