Ustvarjalna nedeljska druženja v Kulturni četrti Židovska

USTVARJALNA NEDELJSKA DRUŽENJA V KULTURNI ČETRTI ŽIDOVSKA

25. avgust in 8. september 2024 // 14.00-16.00 // Kulturna četrt Židovska

Kulturna četrt Židovska, ki jo tvorijo Sinagoga Maribor, Galerija DLUM, Fotogalerija Stolp, GT22 in Galerija Media Nox, ki deluje pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor), vabi na dve posebni poletni nedelji, polni kulture in druženja.

Program pripravljamo v nedeljo, 25. avgusta 2024, ko bomo ustvarjali v družbi mlade umetnostne slikarke Lare Ješe, in v nedeljo, 8. septembra 2024, ko bomo popoldne preživeli v družbi mlade umetnice Tare Rubinič.

Fotografija: Janez Klenovšek

Prvo druženje se bo odvijalo v nedeljo, 25. avgusta od 14. in do 16. ure, kjer boste lahko spremljali in se tudi pridružili ustvarjanju mlade akademske slikarke Lare Ješe, ki trenutno tudi razstavlja na razstavi Vabljeni mladi 2024 v Galeriji Media Nox.

Drugo druženje bo potekalo v nedeljo, 8. septembra od 14. do 16. ure, kjer vas bo navduševala mlada umetnica, študentka ALUO, Tara Rubinić, avtorica Mladih arkad, novega zunanjega razstavišča Kulturne četrti Židovske.

Obe nedelji bodo vzdušje popestrili mladi glasbeniki iz glasbene šole Muziklub pod mentorstvom Sebastijana Lukovnjaka, na voljo pa bo tudi nekaj za prigrizniti in osvežitev. Med dogodki bodo vsa vrata galerij in institucij v Kulturni četrti Židovska na stežaj odprta, omogočajoč brezplačne obiske.


logotipi Kulturne četrti Židovska