Odprli smo točko souporabe

PA JO IMAMO!

MKC MARIBOR TUDI URADNO ODPRL TOČKO SOUPORABE

Od poletnih počitnic smo se v Mladinskem kulturnem centru Maribor (MKC Maribor) poslovili s prav posebnim dogodkom. V prvem nadstropju naše upravne stavbe smo tudi uradno odprli točko souporabe, ki smo jo vzpostavili v okviru kampanje “Sharing is caring”.

Odslej na MKC Maribor ne vabimo mladih do 35. leta samo zaradi raznovrstnih dogodkov in druženja, temveč tudi z namenom manjšanja ogljičnega odtisa.

Ponujamo namreč brezplačno izposojo in souporabo

  • prenosnega računalnika HP,

  • fotoaparata SONY,

  • mikrofona DB TECHNOLOGIES

  • ter diktafona OLYMPUS,

  • vabimo pa tudi k uporabi našega projektorja v Kulturnem inkubatorju.

Potek izposoje: 

Točka souporabe na MKC Maribor je aktivna vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 oziroma po prehodnem dogovoru s sodelavko Evo Žunec. Pri njej lahko tudi preverite, če je želena naprava na voljo ali izposojena in kdaj bo ponovno na voljo.

Prevzem naprave se opravi v 1. nadstropju na MKC Maribor (Ob železnici 16, Maribor). Ob prevzemu se podpiše zadolžnica (osebni podatki – ime, kontakt, številka osebnega dokumenta, datum izposoje in vrnitve*).

Izposoja je za mlade do 35. leta starosti brezplačna.

 

NAMIG: v bližnji prihodnosti bomo dodajali dodatne naprave za možnost souporabe.

Če potrebuješ še kakšno informacijo več, smo na voljo.


*Nekateri dodatni predmeti so namenjeni za souporabo na lokaciji Kulturnega inkubatorja (Koroška cesta 18, Maribor) in se jih ne premika (projektor, platno, ...).