Zakuhali bomo počitniške delavnice

Počitniške kuharske delavnice

Začinite poletne počitnice s kuharskimi delavnicami, ki jih pripravljamo med 17. in 21. julijem ter 28. in 31. avgustom v prostorih MKC Maribor.

Foto: Kelly Sikkema na Unsplash

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) v času poletnih počitnic vabi na počitniške kuharske delavnice za otroke od 1. do 7. razreda osnovne šole, ki bodo potekale v prostorih MKC Maribor (Ob železnici 16, 2000 Maribor).

Urnik kuharskih delavnic

  • med 24. in 28. julijem // od ponedeljka do petka, od 11. do 15. ure

  • med 28. in 31. avgustom // od ponedeljka do četrtka, od 11. do 15. ure

Cena enotedenske delavnice za enega otroka je v julijskem terminu 90 evrov, avgusta pa 72 evrov.

Na počitniških delavnicah bomo spoznavali in urili svoje kuharske veščine! Vsak dan bomo ustvarili kaj kreativnega in zabavnega, se družili na zraku in v naravi, predvsem pa se bomo učili kuhati, saj bomo vsak dan skupaj pripravili celotno kosilo za vse udeležence. Po kosilu bomo pospravili za sabo, se družili in igrali. Kot pa veste, igra ni le igra, je najresnejša dejavnost otrok in tistih, ki so to po srcu.

 

Program delavnic:

Kuhali in pekli, pripravljali in zmešali bomo:

zelenjavne juhe, testenine z različnimi omakami, različne mešane solate, zelenjavni kus kus, ražnjiče, pohančke, francosko solato, proseni narastek, palačinke, sadno solato, sladoledne lučke, mafine ...

Rok za prijavo je 5 delovnih dni pred delavnico oz. do zapolnitve mest na spodnji povezavi. Oddaja prijavnice je pogoj za udeležbo. Oddaste jo po mailu na lina.valant.sicanovic@mkc.si.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: lina.valant.sicanovic@mkc.si.

 

Prijeten skok v počitnice in se vidimo!