Družabne igre in animeji dobili prostor v Kulturnem inkubatorju

Društvo Animoku (uradno Društvo Zlati Goblin), štajersko društvo ljubiteljev namiznih iger, iger igranja vlog, video iger, filmov, stripov, japonske kulture, fantazije, znanstvene fantastike in vsega "geekovskega", v sodelovanju z MKC Maribor od 3. junija 2023 vsako soboto ob 16. uri prireja dogodek VEČER ANIMEJEV IN DRUŽABNIH IGER, ki se bo odvijal v Kulturnem inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru.


Na teh dogodkih boste lahko igrali namizne igre, igre igranja vlog ali video igre, na voljo bodo tudi občasni ogledi animejev, pripravili pa bomo tudi kakšne delavnice ali predavanja oz. okrogle mize.
Če vas zanima več o našem društvu, nas najdete na našem blogu in družbenih omrežjih, ki so navedena na naslednji povezavi: https://linktr.ee/drustvoanimoku

Prvi dogodek bo že v soboto, 3. junija, na njem pa se bodo udeleženci lahko posvetili namizni igri, ki združuje kar dve naši ljubiteljski tematiki - animeje in družabne igre. Govorimo o namizni igri COWBOY BEBOP: SPACE SERENADE.

Na voljo bodo tudi druge družabne igre, kot so Tokaido, Sushi Go Party!, Camel Up, Ticket To Ride Europe, Carcassonne, Munchkin, Throw Throw Burrito in druge.
Se vidimo!