MKC Maribor ponovno odpira svoja vrata

S ponedeljkom, 1. junijem 2020, se uradno zaključujejo izredni ukrepi glede delovanja in aktivnosti Mladinskega kulturnega centra Maribor! Danes uradno odpiramo vrata upravne stavbe in Kulturnega inkubatorja, galerije Media Nox že nekaj dni sprejema nove obiskovalce, s petkom pa z obratovanjem pričenja tudi Hostel Pekarna.

S koncem izrednih razmer se v svoje pisarne vrača tudi večina zaposlenih zavoda, ki je v preteklih tednih in mesecih svoje delo opravljala iz domačih pisarn. V prostore zavoda se vrača večina rednih aktivnosti in projektov, četudi se bodo nekateri še začasno izjavali v prilagojenih oblikah.

Še naprej velja, da je največja prioriteta skrb za zdravje obiskovalcev in zaposlenih, zato pozivamo vse obiskovalce in partnerje, da se pri izvajanju aktivnosti držimo predpisanih smernih za varovanje zdravja s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), ki jih najdete v nadaljevanju.

Čeprav se življenje in delo vračata v ustaljene tirnice, bomo na MKC Maribor še naprej polagali precej dela in truda v spletne vsebine in aktivnosti, s katerimi želimo še naprej ostati v stiku s tistimi, ki tudi sicer nimajo časa za udeležbo na fizičnih dogodkih oz. tistim, ki jim tovrstna oblika druženja najbolj ustreza. Še naprej boste tako lahko uživali v MKC blogu, rednem tedenskem novičniku ter obilici zanimivih videoposnetkov. zapisov in drugih vsebin.

Da boste na tekočem z najnovejšimi informacijami in sproščanjem ukrepov, ki za zdaj še ostajajo v veljavi, pa vam priporočamo redno spremljanje naše spletne strani, Facebook in Instragram profila. Če “zaužijete” svojo tedenski odmerek informacij raje v zgoščeni obliki, pa priporočamo prijavo na MKC Novičnik na tej povezavi.

Veselimo se vašega obiska in ponovnega druženja z vami!

VARNOSTNA PRIPOROČILA NIJZ