Anketa: Preživljanje prostega časa med samoizolacijo

Mladinski kulturni center Maribor je v preteklem mesecu že prestavil del svojih "fizičnih" vsebin na splet, s katerimi smo vam želili popestriti čas v izolaciji. Ker pa želimo vsebine še bolj prilagoditi vašim željam in potrebam smo pripravili kratko anketo.

Zanima nas

Ekipo Mladinskega kulturnega centra Maribor zanima, kaj mladi počnete v dnevih, ko preživljate več časa doma. Mi poskušamo čim več vsebin, ki bi jih drugače za vas organizirali v galeriji Media Nox, v Kulturnem inkubatorju ali pa na kakšen javnem trgu, prenesti na splet.  Ampak vedno obstaja malo dvoma, če so vsebine, ki jih pripravljamo, vsebine, ki si jih mladi želite oz. jih potrebujete.

Zato smo pripravili kratko anketo v kateri nas iskreno zanima kaj mladi počnete sedaj ter še pomembneje, kakšnih (spletnih) vsebin si še želite. Naš cilj je, da v naslednjih dnevih, ko nam bo zaradi vremena še težje biti doma, kakšno od predlaganih (spletnih) vsebin tudi omogočimo.

Koronavirus je prinesel veliko novega, tako slabega, kot drugačnega. V želji, da ti pomagamo, polepšamo ali popestrimo tvoje življenje v izolaciji, te prosimo, če nam pri tem pomagaš in odgovoriš na nekaj kratkih vprašanj.