Back to All Events

[DELAVNICA] Jaz in drevo

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

DELAVNICA

JAZ IN DREVO

Četrtek, 26. september 2024 // 18:00-21:00 // Kulturni inkubator

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) v sodelovanju z Evo Nađ iz društva Artforest pripravlja delavnico spoznavanja botaničnih in zdravilnih lastnosti dreves. Delavnica je brezplačna, v Kulturnem inkubatorju bo potekala v četrtek, 26.septembra, ob 18. uri.

Si pripravljen_a odkriti skrivnosti dreves in hkrati bolje spoznati sebe? Na delavnici bomo spoznavali botanične in zdravilne lastnosti izbranih dreves, spoznalii njihove organe ter iskali vzporednice med naravo in svojim življenjem. Pridruži se nam in poglobi svojo povezanost z naravo na povsem nov način.

Delavnico bo izvedla Eva Nađ, ki ustvarja pod imenom Artforest.

Delavnica je brezplačna, so pa zaradi lažjega delovnega procesa obvezne predhodne prijave, ki jih zbiramo na elektronskem naslovu lina.valant.sicanovic@mkc.si. Prijave zbiramo do torka, 24. septembra 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest. Delavnico bomo izvedli, če bo nanjo prijavljenih najmanj pet udeležencev.

Plakat delavnice ArtForest

Delavnica bo potekala v sklopu javnega razpisa za izvedbo delavnic v Kulturnem inkubatroju 2024. Izvedbo programa finančno omogoča Mestna občina Maribor.

Earlier Event: September 26
Queer Hangout: GAYnting