Back to All Events

[Mladi Maribor] Usposabljanje za izvajalce delavnic


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenija (map)

Poziv za mlade izvajalce delavnic Mladi Maribor

SOUSTVARJAJ MLADI MARIBOR

Te zanima izvajanje delavnic na temo mladinskega dela v Mariboru? Vabimo te, da se nam pridružiš pri promociji znamke Mladi Maribor na srednjih šolah in se pridružiš usposabljanju, na katerem boš pridobil_a vso potrebno znanje za izvajanje delavnic na srednjih šolah.

Za pridružitev ekipi je udležba na usposabljanju obvezna. Usposabljanje bo potekalo 14. in 15. oktobra 2024, med 16. in 20. uro v prostorih MKC Maribor. Za izvajanje delavnic na šolah ponujamo plačilo v višini 15€/delavnico (bruto), izvajalci pa boste imeli ves čas izvajanja tudi mentorsko podporo izkušenih izvajalcev in redna mentorska srečanja, kar je lahko dobra prva izkušnja takšnega dela. 

Mladi Maribor na enem mestu mladim nudi vse informacije o aktivnostih in dogodkih za mlade v našem mestu in mladinski infrastrukturi, obvešča o projektnih priložnostih, mladinski politiki ter predstavlja organizacije, ki delujejo v mladinskem sektorju. Eden izmed večjih dogodkov znamke Mladi Maribor je Festival Mladi Maribor, ki poteka vsako leto jeseni. Več informacij najdete na spletni strani

Delavnice v srednjih šolah

Letos smo v sklopu znamke Mladi Maribor pripravili delavnico, s katero želimo dijakom približati lokalni mladinski sektor in jim pokazati kje lahko dostopajo do dogodkov, ki jih mladinske organizacije ponujajo. Prav tako jih želimo spodbuditi k opravljanju prostovoljskega dela pri enem izmed mladinskih centrov.

Iščemo ekipo izvajalcev delavnic

Z mesecem septembrom bomo oblikovali ekipo mladih, ki bo v prihodnjih mesecih v dopoldanskem času izvajala mladinske delavnice na mariborskih srednjih šolah. V ekipo vabimo posameznike, ki bi se želeli preizkusiti v vodenju skupin, delu z mladimi, javnem nastopanju in uporabi digitalnih orodij. Prijave zibramo do 11. oktobra na elektronskem naslovu katarina.kocbek@mkc.si.