Back to All Events

[DELAVNICA] Osnove programiranja s KUBO robotki

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

DELAVNICA KUBOROBITKE

OSNOVE PROGRAMIRANJA S KUBO ROBOTKI

Sobota, 5. oktober 2024 // 11:00 // Kulturni inkubator

V soboto, 5. oktobra 2024, bo v Kulturnem inkubatorju ob 11. uri potekala delavnica kuborobotike, kjer bodo udeleženci s pomočjo posebnih KUBO robotov spoznavali osnove programiranja.

Bi želeli, da vaš otrok razvija veščine sistemskega in računalniškega mišljenja skozi igro z robotki in ob tem spoznava prijatelje ter se zabava? Potem ga prijavite na delavnico spoznavanja s KUBO robotki, ki bo v soboto, 5. oktobra 2024, ob 11. uri v Kulturnem inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru. Delavnica je namenjena otrokom od 6 do 10 leta starosti in traja 2 uri.

Delavnico bo vodila Tea Lovrenčič.

O KUBO ROBOTKIH

Kubo robotki so odlično orodje za učenje programiranja in osnov robotike za najmlajše učence osnovnih šol brez uporabe računalnika. Gre za dejavnost, ki naj bi jo potrebovali poklici prihodnosti, trenutno pa je v našem osnovnem šolskem izobraževanju še nimamo vključene.

PRIJAVE: Udeležba je brezplačna, vendar je število mest omejeno, zato so obvezne predhodne prijave, ki jih zbiramo na elektronskem naslovu lina.valant.sicanovic@mkc.si.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest oziroma do 3. oktobra 2024. Delavnico bomo izvedli v primeru prijave minimalno petih udeležencev. Prijava je potrjena, ko prejmete povratno elektronsko sporočilo. O morebitni neudeležbi nas prosim obvestite vsaj en delovni dan pred načrtovano delavnico.

Vabljeni!

Dva KUBO robotka
Earlier Event: October 4
Delavnica pisanja besedil za oder