Back to All Events

Razstava fotografinje Melise Ćehić: Ujeti alter


  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

V ponedeljek, 31. julija, v Kulturnem inkubatorju vrata odpira razstava Ujeti alter, pod katero se je podpisala fotografinja alternativne koncertne fotografije Melisa Ćehić. Vabljeni na otvoritev, ki se bo v Kulturnem inkubatorju začela ob 19. uri.

Na svoji prvi razstavi Ujeti alter se bo v Kulturnem inkubatorju predstavila fotografinja alternativne koncertne fotografije Melisa Ćehić. Na razstavi bodo predstavljene fotografije, na katerih je Melisa Ćehić skozi objektiv je ujela dogajanja v skritih kotičkih alternativne kulture in glasbe v Sloveniji.

Foto: Melisa Ćehić

O AVTORICI

Foto: osebni arhiv

Melisa Ćehić je diplomirana inženirka medijskih komunikacij. Fotografija je postala del njenega življenja že pri treh letih, ko je kot majhen otrok našla očetov fotoaparat in porabila celoten film za fotografiranje postavljenih igrač. Svojo pot je utrdila včasu izobrazbe in tako pridobila znanje o osnovi fotografije.

Prav zaljubila sem se v fotografijo, ko sem prvič fotografirala koncert.
— Melisa Ćehić

Alter fotografija, kot jo poimenuje sama, ustvari nek adrenalin in notranjo željo po ujetju trenutka in celotne energije, ki jo začuti sama med kontertom. Danes opravlja delo kot asistentka pri izvedbi projektov v studiu Foto Tatjana, kot fotografinja sodeluje s slovenskim metal webzinom Paranoid na Metelkovi v Ljubljani ter z različnimi društvi.

Razstava bo v Kulturnem inkubatorju na ogled do 19. avgusta. Vabljeni!

Earlier Event: July 31
Teden umetniških delavnic