Back to All Events

Delavnica: Povezovalne in družabne aktivnosti v skupini

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Zavod MARS Maribor, v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Maribor, pripravlja sklop digitalnih delavnic za otroke in mlade, ki so del projekta Prostori za brezplačno učenje otrok programiranja in robotike v času šolskih počitnic.

Poletje je čas, ko se lahko prepustimo novim izzivom, spoznavamo nove ljudi in raziskujemo nove vsebine. Delavnica je uvod v digitalna raziskovanja z Zavodom MARS Maribor, kjer se bodo udeleženci bolje spoznali, gradili medsebojne vezi in povezave. Delavnica bo pripomogla k boljši dinamiki pri nadaljnjih korakih v okviru digitalnih delavnic. Pri tem bomo uporabili kombinacijo digitalnih pristopov in metod ter metode dela v živo in se pri tem pogovarjali tudi o tem, kakšna je razlika pri obeh pristopih. Naredili bomo pregled načrta za delavnice, ki še sledijo in preverili pričakovanja in želje za celoten projekt.

Vabljeni vsi zainteresirani, ki vas zanima ustvarjalna raba pametnih telefonov. Spoznajte osnove fotografije, videa in drugih aplikacij, ki jih lahko raziskujete s pametnimi telefoni. Spletli bomo nova prijateljstva in se podali skozi različne ustvarjalne izzive.

Udeleženci bodo ustvarjali posamično in skupinsko, ob zaključku projekta v jesenskih počitnicah pa se bodo predstavili z mini razstavo.

Za udeležbo je obvezna vnaprejšnja prijava, ki jo najdete s klikom na spodnji gumb:


Izvaja: Zavod MARS Maribor, Tanja Veber 

Earlier Event: July 21
Mali ustvarjalci // Vesoljsko vozilo
Later Event: July 25
Počitniške kuharske delavnice