Back to All Events

Delavnica: peka božičnih piškotov

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenija (map)

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) v prazničnem času, natančneje v četrtek, 15. decembra, vabi na brezplačno peko piškotov za otroke in mlade, ki bo potekala v prostorih MKC Maribor (Ob železnici 16, 2000 Maribor).


Na delavnici se bomo spoznali s peko prazničnih keksov in tako urili svoje kuharske veščine! Spoznali se bomo s sestavinami, recepti, potekom izdelave in seveda s samim okusom keksov. Vse navedeno bo odlična popotnica za domačo izdelavo dobrot med prihajajočimi prazniki. Slastne praznične piškote bomo pekli od 17. do 20. ure.


Delavnica je brezplačna, so pa obvezne predhodne prijave nanjo. Rok za prijavo je 3 delovne dni pred delavnico, torej najkasneje do 12. decembra, oziroma do zapolnitve mest. Prijavnica je dostopna na spodnji povezavi, kjer si jo prenesete, potem pa jo oddate po mailu, in sicer na elektronski naslov lina.valant.sicanovic@mkc.si.

Vse potrebne in podrobne informacije si prenesete in preberete s klikom na spodnji gumb. Za dodatna vprašanja smo na voljo na spletnem naslovu lina.valant.sicanovic@mkc.si.