Back to All Events

Srečanje mladih z županom Mestne občine Maribor

  • Mladinski kulturni center Maribor Nasipna ulica 69b Maribor Slovenija (map)

V sklopu projekta #jezikzavolitve bomo v sredo, 13. 3. 2019, med 14. – 16. uro, v prostorih MKC Maribor gostili župana Mestne občine Maribor, Aleksandra Saša Arsenoviča, ki se bo ob tej priložnosti spregovoril z mladimi o njihovih političnih idejah in željah.

Na srečanju bomo županu Mestne občine Maribor predstavili nekatere izmed 632 zbranih predlogov, ki jih je 357 mladih podalo v okviru akcije “Spimpajmo” Maribor, kako je lahko Maribor še lepši, boljši, bolj igriv, bolj zelen … tako za mlade kot za ostale prebivalce_ke. Seveda pa bo na srečanju dovolj časa tudi za pogovor o idejah, ki se nam/vam bodo porodile na dogodku ter za pogovor z županom.

Srečanje bomo otvorili z deli, ki so bila zbrana v sklopu akcije #jezikzavolitve SKOZI UMETNOST. Svoja dela bodo predstavili Tom Veber, Gregor Brdnik, Alen Širovnik, Jakob Golob, Luka Rifelj in Adrijana Kos.

Srečanje bo potekalo v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, v neformalnem, ampak strukturiranem vzdušju.

Ker vsak udeleženec dogodka prejme majčko dogodka je za udeležbo OBVEZNA prijava, ki ti bo vzela 20 sekund, prijaviš pa se preko spletnega obrazca: https://goo.gl/forms/022xZVC9gu78GclU2

Po dogodku sledi manjša pogostitev.

Vabljena_a

majica_FINAL_PRINT_A4.png


Dogodek poteka v okviru projekta #jezikzavolitve, ki ga izvajata Mladinski kulturni center Maribor in Debatno društvo Univerze v Mariboru, sofinancirata pa ga Zavod Movit, program Erasmus+: Mladi v akciji ter Mestna občina Maribor.

Earlier Event: March 12
Fotografsko-pesniška razstava Brstenje
Later Event: March 14
Ruske pesmi za otroke