Back to All Events

Večerni pogovor o seksu in drogah

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor in Maribor skozi rožnata očala te vabi, v sodelovanju z ekipo programa Kemseks, na pogovor o seksu in drogah, ki bo v sredo, 30. januarja 2019, s pričetkom ob 19:00, v prostorih MKC Maribor (Ob železnici 16, Maribor).   

Odpirali bomo vprašanja uporabe drog pri seksu, o njihovih plusih in minusih, spregovorili bomo o konsenzu, kje so meje in kdaj so meje prestopljene, na kratko obnovili tveganja o spolno prenosljivih okužbah in predstavili program Kemseks.   

Z veseljem bomo odgovorili tudi na tvoja vprašanja, dileme, pomisleke, ki jih imaš v povezavi s seksom, drogami in spolno prenosljivimi okužbami.

 

Udeležencem_kam pogovora bo na voljo tudi Kemseks party paketek in drugi informativni materiali in materiali za zmanjševanje škode.  


Program Kemseks je sicer namenjen gejem in biseksualnim moškim, ki se srečujejo s kemseksom, a smo tokratno delavnico odprli za vse, ki vas ta tematika zanima.


Program Kemseks: zmanjševanje tveganj povezanih z uporabo drog in spolnostjo med MSM izvajajo DIC Legebitra, DrogArt in ŠKUC Magnus. Program finančno podpirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana.

Vir ilustracije: https://www.thrillist.com/sex-dating/nation/best-drugs-for-sex-tested#