Back to All Events

Transcedentalna meditacija


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Se želite naučiti meditacije, ki resnično deluje

Meditacije brez koncentracije in naprezanja?
Meditacije, ki je nenaporna, naravna?
Meditacije, v kateri se ni potrebno prepričevati, verjeti, imeti moč volje in osredotočenja?
Meditacije, ki vam nudi globok počitek že v prvih dneh vadbe?
Meditacije, ki dokazano in učinkovite deluje na vaše zdravje?
Meditacije, ki je najbolj obširno raziskana in znanstveno potrjena na svetu?

Meditacija, ki ustreza vsem zgoraj naštetim kriterijem je Tehnika Transcendentalne meditacije, ki je edinstvena in učinkovita. Več...

 

KJE IN KDAJ SE LAHKO NAUČITE?

Maribor, 28. september 2018

V prostorih Mladiskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor, predavalnica v 1. nadstropju, vhod samo za tečajnike iz glavne ceste, na severni strani zgradbe. Ob prijavi dobite natančnejša navodila. 

Uvodno in pripravljalno predavanje se prične ob 18. uri in je brezplačno. Vabljeni vsi, ki želite zvedeti še več. Učenje tehnike TM in nadaljevanje tečaja pa je plačljivo.

Tečaj se trenutno organizira za tiste, ki jim je bilo to obljubljeno na ajurvedskem pregledu. Odvija se za manjše, zaključene skupine, ki štejejo max 5-8 prijavljenih.  Ne zamudite tečaja, saj bo naslednji tečaj v Mariboru šele decembra.

 

PRIJAVE ZA TEČAJ TEHNIKE TM:  gregor.tm@gmail.com ali 031 286 848 (zaradi zasedenosti vam klic vrnem do konca dneva oz. pošljite sporočilo).

Za uvodno, informativno predavanje, ni potrebna predhodna prijava, je pa zaželena. 

 

POTEK TEČAJA:

Petek:          Uvodno in pripravljalno predavanje od 18. ure do približno 21. ure.
Sobota:        Osebno uvajanje v tehniko TM, ura po dogovoru, trajanje do 1,5 ure.
Nedelja:       1. dan preverjanja: preverjanje pravilnosti vadbe in dodatna navodila. Od 18. ure do približno 21. ure.
Ponedeljek: 2. dan preverjanja: razumevanje Transcendentalne meditacije na podlagi osebnih izkušenj. Od 18. ure do približno 21. ure.
Torek:          3. dan preverjanja: razumevanje višjih stopenj človeškega razvoja. Od 18. ure do približno 20:30 ure.
Ponedeljek: 15. oktober: 14 dnevno preverjanje vadbe, preverjanje meditacije + predavanje.

 

O PREDAVATELJU IN UČITELJU:

Gregorja Obronka večina že pozna iz Ajurvede, pregledov in predavanj po Sloveniji. Gregor Obronek je spoznal Tehniko Transcendentalne meditacije pred več kot 28 leti in pot ga je kmalu popeljala k študiju Vedske znanosti v tujino. Leta 1992 se je odpravil na nekajletno raziskovanje in izobraževanje v tujini na Maharishi European Research University.

Leta 1996 je uspešno zaključil intenzivno šolanje za učitelja Tehnike Transcendentalne meditacije in poučeval po celotni Sloveniji. Z več kot 22-letno prakso poučevanja poskrbi za 100% uspeh in zadovoljstvo učenja Tehnike Transcendentalne meditacije, kar dokazuje njegovo neprestano poučevanje. Licenco za poučevanje tehnike TM ima s strani mednarodne organizacije in Združenja za Maharišijevo vedsko znanje Slovenije (ZMVZS), ki je nacionalno stanovsko združenje licenciranih učiteljev Transcendentalne meditacije.

Gregor Obronek zadnja leta poučuje Transcendentalno meditacijo kot neločljiv del Ajurvede. Transcendentalna meditacija je tesno povezana z Ajurvedo, saj zraven diagnoze, predpisane prehrane in ajurvedskih preparatov, lahko za sebe največ naredite le z globokim počitkom. Regeneracija telesa in duha je možna le z dovolj globokim počitkom. Znano in dokazano je, da Transcendentalna meditacija omogoča edinstven, globok, buden počitek in na ta način osvobodi globoko ukoreninjene strese, ki so psihosomatski vzrok za naša neravnovesja in večino bolezni. S pomočjo tehnike TM vsakodnevno nenaporno zmanjšujemo stres in sam vzrok za bolezni. Le na tak način pristopimo k zdravju celovito, na ravni duha in telesa.

 

NE MORETE PRITI NA PREDAVANJE IN TEČAJ in želite pridi naslednjič? Pošljite prijavo na gregor.tm@gmail.com in vas obvestimo o naslednjem tečaju, ki bo decembra.

tel: 031 286 848
www.tmcenter.si
www.ajur-veda.si

Earlier Event: September 28
Medkulturni nogometni turnir