Back to All Events

Oddaja prijav za P.R.I.D.E. trening

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor je partner projekta P.R.I.D.E. - Promoting Rights, Inclusion, Diversity and Equality, ki ga izvajamo partnerji iz Romunije, Hrvaške, Madžarske, Litve, Poljske, Srbije in Slovenije.

Že med 14. – 21. oktobrom 2018 bo v Cluj - Napoci, Romunija izveden mednarodni trening. Na treningu se bodo udeleženci_ke učili kako vključiti mlade LGBT+ osebe ter kako upoštevati njihove potrebe.

Pridobljeno znanje bodo lahko udeleženci_ke nato skozi organizacijo različnih aktivnosti preizkusili v lokalnem okolju.

 

Te zanima?

Iščemo še 3 mlade, da se nam pridružijo!

MKC Maribor in romunska organizacija bosta poskrbela za prevoz, hrano in bivanje.

 

Če bi se nam pridružila_a nam do petka, 14. septembra 2018, na oba meila, marja.gucek@mkc.si in luka.kristich@gmail.com, pošlji motivacijsko pismo v katerem nas prepričaš, zakaj si ravno ti najboljši_a kandidat_ka za trening, z idejo(ami) za delo z mladimi na LGBT+ področju v Mariboru ali v tvoji lokalni realnosti. Motivacijsko pismo naj vsebuje minimalno 300 besed.

 

Zakaj motivacijsko pismo? Ker se projekt še ne konča s treningom 😊

Udeleženci bodo po treningu pripravili tudi priročnik, v katerem bodo na enostaven in razumljiv način  predstavili teme oz. skozi odgovore na vprašanja osvetlili temo spola iz različnih vidikov (npr. spolna identiteta, razumevanje širokega spektra spolov, enakost spolov ...).

V okviru projekta bo izvedena tudi kampanja ozaveščanja, ki jo bodo vsebinsko pripravili in izvedli udeleženci_ke projekta. Cilj kampanje bo spletno ozaveščanje o razumevanju različnih spolov, udeleženci_ke pa bodo k aktiv ni udeležbi povabili mlade LGBT+ osebe vseh spolov.

 

Se ti je porodilo še kakšno vprašanje, te zanima podrobnejši urnik treninga … ? Kar piši, z veseljem odgovorimo.

Earlier Event: September 10
Čas za STIK
Later Event: September 15
Festival Mladi Maribor