Back to All Events

Zmajevo sanjanje: Nova kultura odnosov

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor bo v torek, 29. maja 2018, ob 13. uri gostil predavanje na temo trajnostnega načina vodenja projektov skozi koncept t.i. Zmajevega sanjanja. Predaval bo Tomislav Gjerkeš iz Društva za permakulturo Slovenije trener zmajevega sanjanja in diplomirani permakulturni načrtovalec.

Zmajevo sanjanje prinaša v prostor zahodne kulture duh avstralskih in ameriških staroselcev, ter nas uči kako komunikacijo s seboj, z drugimi in s planetom pripeljati na višji nivo funkcioniranja. Zmajevo sanjanje v projektno delo vnaša skrb za človeka, kjer je rast vsakega posameznika enako pomembna kot uspeh projekta, hkrati pa skrbi, da z delovanjem podpiramo širšo okolico in planet kot celoto.

Iz drugega zornega kota je Zmajevo sanjanje trajnostni način vodenja projektov, kjer je njegovo temeljno poslanstvo oživitev ter nega socialne dinamike v skupini ter je predstavnik socialnega dela permakulture.

 

Predavanje, kjer bodo predstavljeni osnovni koncepti, se bo odvilo 29. 5. 2018 ob 13:00 uri v Upravni stavbi MKC Maribor ob 13:00. Osnovnemu predavanju bo sledila dvodnevna praktična delavnica v Ljubljani, 2. in 3. junija 2018, lahko pa nadaljujete z očetom zmajevega sanjanja Johnom Croftom na intezivu od 16. – 22. junija v Hrvojih.

Predava Tomislav Gjerkeš iz Društva za permakulturo Slovenije trener zmajevega sanjanja in diplomirani permakulturni načrtovalec.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

 

 
Logo DPS.jpg