Back to All Events

Čas za STIK

  • MKC Maribor Ob železnici 16, Maribor Maribor (map)

STIK dogodki so namenjeni mladim LGBT+* osebam, ki se identificirajo izven normativnih identifikacij in osebam, ki jim lastna spolna usmerjenost in/ali spolna identiteta postavlja(ta) vprašanja. Ob kavi, čaju in raznovrstnih prigrizkih bomo preko iger in debat poskušali kreirati neizključujoče prakse ravnanja znotraj skupin in skupnosti.

Vabljeni vsi, ki se STIKa še niste udeležili in seveda vabljeni vsi tisti, ki ste STIK obiskovali že v prejšnji sezoni!

STIK skupina postaja tradicija. Dogaja se enkrat na mesec, ob istem času, na istem mestu. Da ne bo kakšne zmede. V Mariboru je to vsak drugi ponedeljek v mesecu, ob 18:00 uri, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16. V mesecu maju se tako srečamo v ponedeljek, 14. maja.

Tokratni STIK bo potekal v obliki piknika. Poleg dobre hrane, pijače in družbe tokrat tudi družabne igre. Vse od activity-ja, dixit-a, kart, taroka pa do enke. Nekaj iger prinesemo me_i, dobrodošlo pa je, da kakšno prinesete tudi same_i.
Temi in vremu primerno, se bo tokratni STIK odvijal zunaj, na travi pred MKC Maribor :)

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na stik@legebitra.si zaradi lažje organizacije. 

Se STIKnemo! 

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora. 

*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Earlier Event: May 14
Usposabljanja: Kako se predstavim
Later Event: May 16
Podporno-pogovorna skupina