Back to All Events

Usposabljanje: Mreženje


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste se spraševali na kak način pristopiti in navezati stik, kako se dobro predstaviti, kako se primerno urediti za nek dogodek, ali pa na primer ali se spodobi, da prvi vzamete hrano na javnem dogodku? Ker verjamemo, da smo se vsi že kdaj znašli v podobnih dilemah, pripravljamo 6 zaporednih srečanj s področja mreženja. Na praktičen način se bomo spoznavali z osnovami poslovne komunikacije, oblikami komuniciranja, kako se vesti na javnih dogodkih ter kasneje naučeno tudi preizkusili v praksi.

 

Začeli bomo s sklopom 4 srečanj na MKC Maribor (Ob železnici 16, Maribor; 1. nadstropje):

Petek, 13.  4. ob 10.00: Poslovna komunikacija oz. posebnosti komuniciranja v poslovnem svetu

Četrtek, 19. 4. ob 9.00: Kje, kdo, kako in zakaj komuniciramo oz. komunikacijski proces, mreže, vloge in kanali 

Ponedeljek, 23. 4. ob 9.00: Kako, s čim in skozi kaj komuniciram oz. različne oblike komuniciranja (pisno, ustno, neverbalno) in vrste komuniciranja (pogajanja, predstavitev, sestanek in poslovni razgovor) 

Sreda, 25. 4. ob 9.00: Obleka naredi človeka (mar res?) oz. poslovni bonton in estetika ter etika komuniciranja  

Temu bo sledil obisk javnega dogodka po vaši želji, zaključili bomo pa v ponedeljek, 7. 5., ob 10.00: Follow-up ali delimo spoznanja z drugimi (prav tako na MKC Maribor). 

Podrobnejši opis posameznih srečanj najdete tukaj. Skozi usposabljanja nas bosta popeljali mag. Natalie C. Postružnik in Irena Dobnik, ki delujeta v okviru podjetja Insights

Da bi od usposabljanj lahko odnesli kar se da veliko, je zaželeno, da se udeležite celotnega sklopa usposabljanj, je pa možna udeležba tudi na posameznih srečanjih.

 

Prijave (ime, priimek, tel. številka, e-mail) zbiramo do četrtka, 12. 4., do 12. ure na tanja.veber@mkc.si ali 051 659 929, kjer smo prav tako dosegljivi za vsa dodatna vprašanja.

*Usposabljanja so namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju. 

 

Vabljeni k prijavi!