Back to All Events

Mala šola grafičnega oblikovanja

  • GT22 22 Glavni trg Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Delat grem! v sodelovanju z GT22 in Centrom grafičnih umetnosti vabi v Malo šolo grafičnega oblikovanja!

Pričetek 5. aprila 2018, ob 17. uri, v prostorih GT22 na Glavnem trgu 22, Maribor.

Na usposabljanjih se boste seznanili z likovnimi zakonitostmi grafičnega oblikovanja z likovno kompozicijo in teorijo. Razvijali bomo likovno in medijsko komuniciranje ter se naučili spoznavati sporočilnost likovnega jezika. Drugi del usposabljanj bo temeljil na kreativnem tisku, kjer boste s pomočjo izkušenih mentorjev spoznali materiale, tehnologije ter tehnološke zakonitosti grafike.

Usposabljanja so brezplačna in bodo trajala ves mesec april.

Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, brez statusa zaposlitve.
Prijave že sprejemamo na info@delatgrem.si ali na telefonsko številko 051/659 929. Prijave sprejemamo do 4. aprila 2018.

Vljudno vabljeni!

 

O projektu Delat grem!:

Projekt Delat grem! poteka pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor in mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera imajo udeleženci možnost krepiti različna znanja in kompetence ter tako povečati možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja sodijo vsebinsko tako na področje osebne rasti in asertivnosti, kot tudi na področje praktičnih usposabljanj, vezanih na razvoj idej, ki jih imajo mladi, srečanja s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

Projekt je razdeljen na tri vsebinske sklope: Knjižnica znanjBanka povezovanj ter Razvijanje mladih sanj, vsak izmed njih pa bo mladim ponudil svojevrstna usposabljanja. Aktivnosti projekta se bodo v sodelovanju s partnersko organizacijo, Mladinskim svetom Lendava, izvajale tudi v Pomurski regiji. Ob tem pa je v program aktivno vpetih še 19 organizacij iz različnih področij.

 

Za več vtisov o našem delu na projektu lahko obiščeš: