Back to All Events

Svet skozi rožnata očala: risanje

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Imaš rad_a umetnost? Mi tudi ☺

Vabimo te, da nam pokažeš svoj pogled skozi rožnata očala in smisel za estetiko na področjih kot so risanje, slikanje na platnu in pisanje poezije. 

Na brezplačnih delavnicah, ki so namenjene vsem umetniškim dušam od 15. leta naprej, boš lahko pokazal_a kako vidiš svet v mavričnih LGBT+ barvah in boš skozi svojo perspektivo izrazil_a svoj glas, svoje mnenje.

Izvirno boš z ostalimi  kreiral_a v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, Maribor, med 17.00 - 19.00 uro v naslednjih terminih:

  • risanje: delavnica bo v četrtek, 26. aprila,
  • slikanje na platnu: delavnica bo v četrtek, 3. maja,
  • pisanje poezije: delavnica bo v torek, 8. ja. 

Izbrani končni izdelki bodo na voljo za ogled na razstavi, ki bo imela otvoritev 17. maja, saj omenjeni datum predstavlja mednarodni dan boja proti homofobiji in transfobiji.  

 

Program Maribor skozi rožnata očala bo za udeležence_ke priskrbel material za ustvarjanje (npr. svinčniki, barvice, oglje, platna, akvareli …), tebe pa prosimo, da se na delavnice prijaviš na povezavi: https://goo.gl/forms/6CtAwGZKyiuXmWAp2

Na delavnici bomo poskrbeli tudi za prigrizke in pijačo. 

Na delavnicah ne bomo spoznavali novih tehnik ali načinov ustvarjanja. Vsem, ki radi ustvarjamo nudimo prostor, material ter temo za ustvarjanje. Na vseh delavnicah nas bosta spremljala tudi mlada mentorja, Jakob Golob (delavnica risanja ter slikanja na platnu) ter Tom Veber (delavnica pisanja poezije). 

Veseli bomo, če se srečamo. Če se ti pred prijavo porodi še kakšno vprašanje, pa ti z veseljem odgovorimo. Prosim, piši pobudniku projekta, Leonardu, na leonardo.erjavec22@gmail.com

Se vidimo!

Earlier Event: April 26
Trening za krepitev samozavesti
Later Event: April 26
Ruske pesmi za otroke