Back to All Events

Trening za krepitev samozavesti

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor pod okrijem projekta Delat grem! vabi mlade na trening za krepitev samozavesti in komunikacijskih spretosti.

Trening za krepitev samozavesti je namenjenih mladim, ki bi želeli postati bolj jasni v komunikaciji v medosebnih odnosih. Delali bomo na boljšem razumevanju svojega vedenja, čustev, prepričanj in pričakovanj ter pridobili izkušnjo usklajevanja s pričakovanji drugih.

Dotikali se bomo tako komunikacije v prijateljskih in partnerskih odnosih kot tudi komunikacije, ki je vezana na zaposlitveno področje. Tako se bomo na praktičen način srečali s pomenom učinkovite komunikacije na zaposlitvenem razgovoru, kako v delovnem okolju poskrbeti zase, kako se spoprijemati s konflikti in mnogimi drugimi situacijami, ki jih boste udeleženci predstavili sami.

 

KDAJ BO TRENING POTEKAL?
Skupina se bo srečevala enkrat tedensko, s pričetkom 20. 3., naslednja srečanja pa se bodo zvrstila 27. 3., 10. 4., 17. 4., 24. 4. in 26. 4. Srečanja bodo potekala med 10. in 15. uro v prostorih MKC Maribor, Ob železnici 16, Maribor. Srečanja so med seboj povezana, zato priporočamo, da se udeležite celotnega treninga in ne zgolj posameznih srečanj.

 

KAKO TRENING POTEKA?
Trening je posebna oblika dela v skupini. Sestavljen je iz skupinskih diskusij, različnih vaj, ki potekajo v parih ali v manjših skupinah in nam služijo kot pripomoček za nadaljnjo debato in bolj zavestno ravnanje v vsakdanjih situacijah. Udeleženci imajo možnost za treniranje novo usvojenih veščin skozi igre vlog in pridobivanje povratnih informacij s strani drugih udeležencev. Obravnavane teme si sledijo v smiselnem sosledju, hkrati pa sta vodji odprti za potrebe določene skupine in se nenehno odzivata na to, kar potrebujejo udeleženci.

Trening bosta izvajali Andreja Romih in Jerca Kozelj (Društvo Center za pomoč mladim), izkušeni mladinski delavki in izvajalki različnih usposabljanj in svetovanj za mlade.

 

PRIJAVE
Prijave (ime, priimek, telefonska številka, e-mail) sprejemamo do ponedeljka, 19. 3., do 14. ure, na elektronskem naslovu tanja.veber@mkc.si ali na telefonski številki 051 659 929, kjer smo prav tako dosegljivi za več informacij. Več informacij o projektu Delat grem! lahko najdete na spletni strani www.delatgrem.si ali na Facebook strani Delat grem. 

Toplo vabljeni!


*Projekt je namenjen mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju.

Earlier Event: March 20
PandPAS sestanek