Back to All Events

Predavanje in delavnica o Metamorfni tehniki

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor bo 5. 12. 2018 od 18.00 do 20.00 v sejni sobi upravne stavbe v KC Pekarna, gostil predavanje in delavnico o Metamorfni tehniki, ki jo bo izvajala Polona Strašek Borko.

Polona Strašek Borko je pravnica, refleksologinja in Heal Your Life trenerka ( metoda Louise L. Hay ). Z veliko predanostjo se posveča refleksologiji in metamorfni tehniki, izvajanju delavnic po metodi Louise L. Hay, tečajem Tibetanskih vaj - vrelca mladosti in kot gostja predava na različnih dogodkih.  

Bistvo METAMORFNE TEHNIKE (MT) lahko strnemo v en stavek: spodbudi življenjski potencial in notranjo moč ter pospeši osebno rast in duhovni razvoj.

Število mest je omejeno. Prijave na lina.valant.sicanovic@mkc.si do 29. 11. 2018 do 12:00 ure.

VEČ O METAMORFNI TEHNIKI (MT)

MT je tehnika samozdravljenja, pri kateri se praktik MT (v tem primeru sem to jaz) nežno dotika refleksnih točk hrbtenice na stopalih, dlaneh in glavi in s tem deluje kot spodbujevalec klientove življenjske sile.

Refleksna cona hrbtenice in hrbtenica sama sta nosilca zapisa dogodkov, ki so se zgodili v času razvoja nastajajočega bitja v maternici in tekom življenja. Mnogi od teh dogodkov so se zasidrali globoko v našo podzavest in tako pričeli voditi naše življenje z omejitvenimi prepričanji ( strah in zaskrbljenost, slaba samopodoba, samouničevalne misli, impulzivna obramba...). Zaradi takšnih in drugačnih omejenih prepričanj o nas samih in našem življenju se nam hitro zgodi, da obtičimo v določenih vzorcih, ki nam onemogočijo, da bi naš potencial polno izkoristili. Vzorci se lahko kažejo kot telesna ali duševna bolezen, čustveni problemi ali ponavljajoči vzorci vedenja ali izkušenj. Za temi zunanjimi simptomi so ustrezni energetski vzorci. MT učinkuje tako, da spodbuja energijo (imenujemo jo tudi življenska sila) in nam omogoči postopno preoblikovanje vzorcev od tega, kar je in smo danes, do tega, kar bi lahko bili.

Praktiku ni potrebno poznati klientovih razlogov, zaradi katerih je prišel na MT. Niti mu ni treba poznati njegovih simptomov ali problemov. Praktik ne pričakuje nobenih rezultatov in ravno s tem klientu omogoči, da njegova prirojena inteligenca preoblikuje njegove vzorce tako, kot je zanj najbolj prav.

MT omogoči popolno preobrazbo človekove življenske zgodbe, odpre pot v ljubezen do sebe, pot do samospoštovanja in duhovne rasti.

Je popolnoma varna tehnika, primerna za vse, ne glede na starost ali zdravstveno stanje. Je izjemna tehnika za otroke in odrasle s posebni potrebami (downov sindrom in avtizem).

Tehniko se bodo udeleženci učili in tudi v parih izvedli. Izvaja se na bosih stopalih. 

METULJ.jpg
Later Event: December 6
Ruske pesmi za otroke