Back to All Events

Čas za STIK

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Začenja se nova sezona STIKa!

Pogosto slišimo, kako pomembno je biti tolerantna_en. Ampak kdo sploh določa kaj je ''drugačno'' in kaj točno pomeni biti tolerantna_en? Kakšna je razlika med biti tolerantna_en in biti toleriran_a? Je res vse tako binarno ali obstaja več pozicij?
Na vsa ta vprašanja in še več si bomo poskušale_i odgovoriti na STIKu v Mariboru.

Tokratni STIK bo precej strukturiran, saj gre za neformalno, izobraževalno, izkustveno delavnico. Poleg deljenja znanja in izkušenj pa je seveda v prvi vrsti še vedno varno okolje, zabava in spoznavanje.
Vabljene_i vse_i, ki se STIKa še niste udeležile_i in seveda vabljene_i vse_i tiste_i, ki ste STIK obiskovale_i že v prejšnji sezoni!


Dobimo se v ponedeljek, 14. avgusta 2017 ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor / MKC Maribor (Ob železnici 16), v Mariboru.

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na stik@legebitra.si zaradi lažje organizacije. 

Se STIKnemo! 

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora. 
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z MKC Maribor.