Back to All Events

Logika človeškega obnašanja - uvod v cikel delavnic

  • Kulturni inkubator Koroška cesta 18 Maribor (map)

Logika človeškega obnašanja - uvod v cikel delavnic

KAJ?

Vsako vedenje ljudi je logično. Na delavnici bomo skozi nekatere teoretične okvirje in izkustvene vaje iskali odgovore na vprašanja o zapletenih človeških reakcijah. Učili se bomo notranjih psihičnih mehanizmov, v katerih je logika človeškega delovanja. Skušali bomo razvozlati lastno vedenje in vedenje drugih.

Znanje in veščine pridobljene na delavnici vam lahko služijo za izboljšanje komunikacije in odnosov pri delu z mladostniki in drugimi ljudmi.

Na delavnici bo priložnost, da skozi vaše primere iz prakse in življenja, s pomočjo psihološke razlage, razumete ozadje vedenj. 

PRIMERI IZ PRAKSE?

Zakaj nekateri ljudje vedno zamujajo?

Kako lahko razumemo neučakanega človeka?

Kaj se skriva za vedenjem nekoga, ki je v skupini vedno tih?

Kaj je v ozadju prepirljivosti?

KAKO?

Delavnica predstavlja uvod v cikel delavnic, ki bo potekala v zaupnem vzdušju manjše skupine do 15 ljudi. V tem ciklu imajo udeleženci priložnost, da pridobijo zelo uporabna znanja in veščine, ki jih potrebujejo pri delu z mladostniki.

Delavnica je brezplačna.

KOMU?

Delavnica je namenjena vsem, ki delajo z mladostniki.

KDAJ?

Začetek 14. 11. 2017, od 13:00 do 15:00 ure.

KJE?

Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, 2000 Maribor.

KDO?

Delavnico organizirata Mladinski kulturni center Maribor in Psihoterapetska ambulanta Pamina.

Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, psihoterapevt s 30 letnimi izkušnjami na področju svetovanja in psihoterapije. Dela kot psihoterapevt in strokovni vodja v Psihoterapevtski ambulanti Pamina. Ob tem izvaja pedagoško in preventivno delo v zavodih in podjetjih. Redno gostuje v oddaju Dobro jutro (na RTV Slo).

PRIJAVA?

Zaradi poteka delavnice v manjši skupini je obvezna prijava na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Vir fotografije: http://www.sbs.com.au/news/article/2014/06/13/humans-and-chimpanzees-how-we-differ-and-why